Power Boost Kasa Alınır mı?

MertStnl

Hectopat
Power Boost markasının kötü olduğunu biliyorum fakat cidden aşırı kötü mü? Hiç mi gideri yok? PSU Cooler Master olacak fakat kasa Power Boost. Eğer aldıktan 1 gün sonra bozulacaksa almayacağım.

Alınır ama bütçe meselesi. Belki daha iyi modeller vardır.

Kötü değil bende kullanıyorum ama haliyle bir CM, Phanteks veya NZXT değil. Fiyat performans ürünleri daha çok modelinide tam olarak yazarsınız daha çok bilgi verilebilir.

Modelin tam adını verebilirseniz yorum yapmamız daha kolay olacak. Marka genel olarak pek iyi tanınmıyor. PSU'larının kalitesizliği tarafında ben de aynı görüşteyim. Ancak bu kasalarının da kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Kullanan birine sormak veya internetten incelemeleri okumak veya izlemek fikir edinmenizde yardımcı olacaktır.

@MertStnl Armor en fazla ısınan kartlardan bir tanesidir. PB kasanın kurtaracağını sanmam o kartın.
Asus Strix'e gelince aşırı pahalı. Sığmama ihtimali de mevcut. Gördüğüm ikisinin ortalaması olan bu kart sanırım: (Soğutma/Performans)

Ayrıca PB kasa diyoruz, ama tam modeli nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…