Power Boost kasa önerisi

İlla İtopya olacaksa ve düşük bütçeli ise bunu öneririm zira bu kasa da fazla iyi değildir. Bu kasalardan birisini ücretsiz alacaksanız piyasada en pahalısı hangisiyse onu öneriririm.

Hayır bu attıklarımın herhangi birisini bedavaya alacağım bilgisayarcı arkadaşımdan.
1 ve 2. arasından tercih yap, diğer ikisini direkt ele. Mesh olduğundan dolayı hava akışı daha iyi olacaktır diğerlerine göre.

Hocam lütfen mesajları okuyun
1 ve 2. arasından tercih yap, diğer ikisini direkt ele. Mesh olduğundan dolayı hava akışı daha iyi olacaktır diğerlerine göre.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz mantıklı cevap için

Herkes Power Boost nefreti kusuyor ancak şu an 2. ayimdayim hiçbir şikayetim yok. Eski bilgisayarda markası bile olmayan PSU vardı tam 7 yıl kullandım.

Öncelikle aldığınız kasalar da dahili PSU var. Onun dışında da Power Boost pek önerilmez, alırsanız fazladan PSU almış olacaksınız. Bence başka bir konu açıp kasa önerisi isteyin arkadaşlar yardımcı olurlar hemen.

Herkes Powerboost nefreti kusuyor ancak şu an 2. ayımdayım hiçbir şikayetim yok. Eski bilgisayarda markası bile olmayan PSU vardı tam 7 yıl kullandım.
Siz yaşamadınız diye kimse sorun yaşamayacak diye bir şey yok. Ne mutlu, sorun yaşamamışsın. Daha iyi ürünler varken Powerboost almak mantıksız.

Herkes Power Boost nefreti kusuyor ancak şu an 2. ayimdayim hiçbir şikayetim yok. Eski bilgisayarda markası bile olmayan PSU vardı tam 7 yıl kullandım.

Ara sıra sağlamı denk geliyor hocam ben de 2.ayımdayım sıkıntı yok. İnşallah böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…