Y yldz640 Kilopat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #1 Power Boost kasa satın aldım. PWM çıkışında alttaki fotoğraftaki çıkışlar var ama kasaya uymuyor. Fanlar hızlı dönüyor hızını düşürmek için ne yapmalıyım? Dönüştürücü vs. var mıdır? Dosya Ekleri 0BFBFBE8-826E-4402-8C6A-3EBA77A54034.jpeg 171,7 KB · Görüntüleme: 65 12437640-7115-45DC-87AF-DB9B1FF5B1CA.jpeg 89,8 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2023
Power Boost kasa satın aldım. PWM çıkışında alttaki fotoğraftaki çıkışlar var ama kasaya uymuyor. Fanlar hızlı dönüyor hızını düşürmek için ne yapmalıyım? Dönüştürücü vs. var mıdır?
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #2 Elinle gösterdiğin çıkışlar hangi fana ait ve kaç tane boşta fan soketi var? Ayrıca anakartın hangi model?
Elinle gösterdiğin çıkışlar hangi fana ait ve kaç tane boşta fan soketi var? Ayrıca anakartın hangi model?
Y yldz640 Kilopat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #3 Ersin Erkal dedi: Elinle gösterdiğin çıkışlar hangi fana ait ve kaç tane boşta fan soketi var? Ayrıca anakartın hangi model? Genişletmek için tıkla... PWM kısmına bağlı bir kablodan gelen iki tane bu çıkışlar var. Ersin Erkal dedi: Elinle gösterdiğin çıkışlar hangi fana ait ve kaç tane boşta fan soketi var? Ayrıca anakartın hangi model? Genişletmek için tıkla... Kontrolcüye bağlı direk fanlar ayrı bağlı bu kablo ayrı girişe bağlı.
Ersin Erkal dedi: Elinle gösterdiğin çıkışlar hangi fana ait ve kaç tane boşta fan soketi var? Ayrıca anakartın hangi model? Genişletmek için tıkla... PWM kısmına bağlı bir kablodan gelen iki tane bu çıkışlar var. Ersin Erkal dedi: Elinle gösterdiğin çıkışlar hangi fana ait ve kaç tane boşta fan soketi var? Ayrıca anakartın hangi model? Genişletmek için tıkla... Kontrolcüye bağlı direk fanlar ayrı bağlı bu kablo ayrı girişe bağlı.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #4 Anakartında ARGB desteği yok maalesef.
Y yldz640 Kilopat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #5 Ersin Erkal dedi: Anakartında ARGB desteği yok maalesef. Genişletmek için tıkla... ARGB ihtiyacım yok System fan kısmına bağlayıp fan hızlarını kontrol etmek istiyorum çok hızlı dönüyor.
Ersin Erkal dedi: Anakartında ARGB desteği yok maalesef. Genişletmek için tıkla... ARGB ihtiyacım yok System fan kısmına bağlayıp fan hızlarını kontrol etmek istiyorum çok hızlı dönüyor.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #6 yldz640 dedi: ARGB ihtiyacım yok System fan kısmına bağlayıp fan hızlarını kontrol etmek istiyorum çok hızlı dönüyor. Genişletmek için tıkla... Resimde gösterdiğin soketler ARGB soketleri. Sorununa gelecek olursak aşağıda anakartının CPU ve System fan girişlerini gösterdim. Dosya Ekleri s1.PNG 130,3 KB · Görüntüleme: 45
yldz640 dedi: ARGB ihtiyacım yok System fan kısmına bağlayıp fan hızlarını kontrol etmek istiyorum çok hızlı dönüyor. Genişletmek için tıkla... Resimde gösterdiğin soketler ARGB soketleri. Sorununa gelecek olursak aşağıda anakartının CPU ve System fan girişlerini gösterdim.
Y yldz640 Kilopat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #7 Ersin Erkal dedi: Resimde gösterdiğin soketler ARGB soketleri. Sorununa gelecek olursak aşağıda anakartının CPU ve System fan girişlerini gösterdim. Genişletmek için tıkla... Baska soket yok. System fana takacağım soket yok. Bu yüzden fanlar çok hızlı dönüyor kontrol edemiyorum.
Ersin Erkal dedi: Resimde gösterdiğin soketler ARGB soketleri. Sorununa gelecek olursak aşağıda anakartının CPU ve System fan girişlerini gösterdim. Genişletmek için tıkla... Baska soket yok. System fana takacağım soket yok. Bu yüzden fanlar çok hızlı dönüyor kontrol edemiyorum.
skull_crusher Kilopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 455 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #8 Benim BIOS'tan hızını ayarlayabiliyorum işlemci ve kasa fanlarının bir dene.
Y yldz640 Kilopat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #9 skull_crusher dedi: Benim BIOS'tan hızını ayarlayabiliyorum işlemci ve kasa fanlarının bir dene. Genişletmek için tıkla... Anakarta bağlı kablo yok SATA'dan gücünü alıyor. Anakarta bağlayacağım kablolarda uyumlu değil. Ersin Erkal dedi: Resimde gösterdiğin soketler ARGB soketleri. Sorununa gelecek olursak aşağıda anakartının CPU ve System fan girişlerini gösterdim. Genişletmek için tıkla... Resimdeki kablodan bulmam lazım nereden bulabilirim? Bende fotograftki System fan girişine takilan kısım yok. Dosya Ekleri image.jpg 171,6 KB · Görüntüleme: 40 C322B860-985C-451F-93CB-E4B78DFF5345.png 237,8 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleme: 25 Şubat 2023
skull_crusher dedi: Benim BIOS'tan hızını ayarlayabiliyorum işlemci ve kasa fanlarının bir dene. Genişletmek için tıkla... Anakarta bağlı kablo yok SATA'dan gücünü alıyor. Anakarta bağlayacağım kablolarda uyumlu değil. Ersin Erkal dedi: Resimde gösterdiğin soketler ARGB soketleri. Sorununa gelecek olursak aşağıda anakartının CPU ve System fan girişlerini gösterdim. Genişletmek için tıkla... Resimdeki kablodan bulmam lazım nereden bulabilirim? Bende fotograftki System fan girişine takilan kısım yok.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #10 Kumandası yok mu? Oradan fan hızları değişebilir.