Power Boost M509B 750W 80+ Bronze kasa ve PSU kullanılır mı?

arwexuss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İtopya'dan beğendiğim hazır toplanmış sistemi aldım fakat zorunlu olarak bu kasayı seçmek durumunda kaldım. Forumda markayı araştırmaya karar verdim ve kalitesiz bir marka olduğunun farkına vardım. Kasanın tipi hoşuma gitti fakat kasanın yanında gelen Power Boost marka PSU aklımı karıştırdı. Sizce yeni bir PSU alıp sistemimdeki PSU'yu değiştirmeli miyim? Yoksa bu şekilde kullanmalı mıyım? Forumda okuduğum her an patlıyabilir mesajları beni korkuttu. Yeni bir PSU almamı tavsiye ederseniz 750W PSU tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Kasa link: PowerBoost M509B 750W 80+ Bronze ARGB Micro ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA

Genelde PB PSU larına sistem emanet edilmez deniyor hocam. Aldığınız PSU illa patlayacak değildir. Kasa içerisindeki PSU'nun 80+ sertifikası olup olmadığına bakın ya da aldığınız zamandan belirli bir süre sonra PSU'yu değiştirip gül gibi kullanın.

Bu Linkten PSU nuza bakabilirsiniz.

Genelde pb PSU larına sistem emanet edilmez deniyor hocam. Aldığınız PSU illa patlayacak değildir. Kasa içerisindeki PSU'nun 80+ sertifikası olup olmadığına bakın ya da aldığınız zamandan belirli bir süre sonra PSU'yu değiştirip gül gibi kullanın.

Bu Linkten PSU nuza bakabilirsiniz.

Daha sistem elime ulaşmadı hocam o yüzden PSU'nun kodunu vs. göremiyorum fakat Power Boost diye aratınca herhangi bir sonuç bulunamadı diyor.

Daha sistem elime ulaşmadı hocam o yüzden PSU'nun kodunu vs. göremiyorum fakat Power Boost diye aratınca herhangi bir sonuç bulunamadı diyor.

Hazır sistemlerdeki fiyat ucuzluğu bu tarz şeylerden kaynaklanıyor. Ben de Rampage PSU'ya sahip sistem var Allah'a şükür daha patlamadık. İsterseniz ani voltaj artışı ya da PSU'ya zarar verecek elektrik olaylarına karşı akım korumalı priz alın sonra keyfinize bakın. İçiniz rahat olmazsa değiştirirsiniz.

Akım korumalı priz PSU'yu korumaya yeter mi? Sisteme 22.000 TL gibi bir ücret ödedim. Sıkıntılı durumlarla karşılaşmaktan korkuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı