berlin1234 Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 24 14 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar bu kasayı alacağım. https://www.hepsiburada.com/powerbo...MI99fQkISz6QIVTO7tCh2_cgiFEAUYASABEgKenPD_BwE. Ama PSU'suz alacağım hava akışı nasıl bir bilginiz var mıdır ya da 350-400 fiyat aralığında önereceğiniz başka kasa? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2020
Arkadaşlar bu kasayı alacağım. https://www.hepsiburada.com/powerbo...MI99fQkISz6QIVTO7tCh2_cgiFEAUYASABEgKenPD_BwE. Ama PSU'suz alacağım hava akışı nasıl bir bilginiz var mıdır ya da 350-400 fiyat aralığında önereceğiniz başka kasa?
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 14 Mayıs 2020 #2 Ben kullanıyorum P3301B çok memnun değilim ama fiyatına göre güzel bir kasa yalnız fanları görseldeki gibi renkte değil yeşil mavi ve pembe renkleri var fanların.Ben valla şu kasayı çok beğeniyorum FSP CMT110A Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası (FSP 500W Güç Kaynaklı) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor alabilirsiniz bence.
Ben kullanıyorum P3301B çok memnun değilim ama fiyatına göre güzel bir kasa yalnız fanları görseldeki gibi renkte değil yeşil mavi ve pembe renkleri var fanların.Ben valla şu kasayı çok beğeniyorum FSP CMT110A Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası (FSP 500W Güç Kaynaklı) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor alabilirsiniz bence.
berlin1234 Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 24 14 Mayıs 2020 #3 ANON1M dedi: Ben kullanıyorum P3301B çok memnun değilim ama fiyatına göre güzel bir kasa yalnız fanları görseldeki gibi renkte değil yeşil mavi ve pembe renkleri var fanların. Ben valla şu kasayı çok beğeniyorum FSP CMT110A Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası (FSP 500W Güç Kaynaklı) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor alabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Peki fanların görünüşü nasıl yani güzel gözüküyor mu? RGB'si yok bu fiyata böyle kasa yok baktığım kadarıyla.
ANON1M dedi: Ben kullanıyorum P3301B çok memnun değilim ama fiyatına göre güzel bir kasa yalnız fanları görseldeki gibi renkte değil yeşil mavi ve pembe renkleri var fanların. Ben valla şu kasayı çok beğeniyorum FSP CMT110A Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası (FSP 500W Güç Kaynaklı) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor alabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Peki fanların görünüşü nasıl yani güzel gözüküyor mu? RGB'si yok bu fiyata böyle kasa yok baktığım kadarıyla.
Tekila Harun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 1.261 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #4 berlin1234 dedi: Peki fanların görünüşü nasıl yani güzel gözüküyor mu? RGB'si yok bu fiyata böyle kasa yok baktığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Böyle markalara bulaşmayın Corsair Carbide Spec Delta CC-9011166-WW RGB Midi-Tower Tempered Glass Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu kasa çok daha iyi Vatanda psusuz bir şekilde satılıyor.
berlin1234 dedi: Peki fanların görünüşü nasıl yani güzel gözüküyor mu? RGB'si yok bu fiyata böyle kasa yok baktığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Böyle markalara bulaşmayın Corsair Carbide Spec Delta CC-9011166-WW RGB Midi-Tower Tempered Glass Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu kasa çok daha iyi Vatanda psusuz bir şekilde satılıyor.
berlin1234 Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 24 14 Mayıs 2020 #5 Tekila Harun dedi: Böyle markalara bulaşmayın Corsair Carbide Spec Delta CC-9011166-WW RGB Midi-Tower Tempered Glass Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu kasa çok daha iyi Vatanda psusuz bir şekilde satılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama daha karar veremedim Tekila Harun dedi: Böyle markalara bulaşmayın. Corsair Carbide Spec Delta CC-9011166-WW RGB Midi-Tower Tempered Glass Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu kasa çok daha iyi Vatan'da psusuz bir şekilde satılıyor. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz kasaya baktım fiyatı beni aşıyor.
Tekila Harun dedi: Böyle markalara bulaşmayın Corsair Carbide Spec Delta CC-9011166-WW RGB Midi-Tower Tempered Glass Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu kasa çok daha iyi Vatanda psusuz bir şekilde satılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama daha karar veremedim Tekila Harun dedi: Böyle markalara bulaşmayın. Corsair Carbide Spec Delta CC-9011166-WW RGB Midi-Tower Tempered Glass Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu kasa çok daha iyi Vatan'da psusuz bir şekilde satılıyor. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz kasaya baktım fiyatı beni aşıyor.
Tekila Harun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 1.261 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #6 berlin1234 dedi: Teşekkür ederim ama daha karar veremedim Önerdiğiniz kasaya baktım fiyatı beni aşıyor. Genişletmek için tıkla... Bütçenizi belirtir misiniz.(Düzeltme: zaten belirtmişsiniz görmedim kusura bakmayın.) Son düzenleme: 14 Mayıs 2020
berlin1234 dedi: Teşekkür ederim ama daha karar veremedim Önerdiğiniz kasaya baktım fiyatı beni aşıyor. Genişletmek için tıkla... Bütçenizi belirtir misiniz.(Düzeltme: zaten belirtmişsiniz görmedim kusura bakmayın.)
T Talha Bakann Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 160 24 Temmuz 2020 #7 ANON1M dedi: Ben kullanıyorum P3301B çok memnun değilim ama fiyatına göre güzel bir kasa yalnız fanları görseldeki gibi renkte değil yeşil mavi ve pembe renkleri var fanların.Ben valla şu kasayı çok beğeniyorum FSP CMT110A Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası (FSP 500W Güç Kaynaklı) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor alabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Soğutma performansı nasıl acaba?
ANON1M dedi: Ben kullanıyorum P3301B çok memnun değilim ama fiyatına göre güzel bir kasa yalnız fanları görseldeki gibi renkte değil yeşil mavi ve pembe renkleri var fanların.Ben valla şu kasayı çok beğeniyorum FSP CMT110A Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası (FSP 500W Güç Kaynaklı) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor alabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Soğutma performansı nasıl acaba?