Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Temmuz 2021 #11 O sisteme hiçbirşey yapmaz o PSU bomba diyenleri dinlemeyin. Sistem zaten düşük bir sorun çıkarmaz.
egekocak00 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #12 Ashes dedi: O sisteme hiçbir şey yapmaz o PSU bomba diyenleri dinlemeyin. Sistem zaten düşük bir sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Okuduğum her yorum kötü anlamda ama.
Ashes dedi: O sisteme hiçbir şey yapmaz o PSU bomba diyenleri dinlemeyin. Sistem zaten düşük bir sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Okuduğum her yorum kötü anlamda ama.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Temmuz 2021 #13 egekocak00 dedi: Okuduğum her yorum kötü anlamda ama. Genişletmek için tıkla... O sistem düşük bir sistem. O PSU o sisteme zarar vermez .
egekocak00 dedi: Okuduğum her yorum kötü anlamda ama. Genişletmek için tıkla... O sistem düşük bir sistem. O PSU o sisteme zarar vermez .
egekocak00 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #14 Ashes dedi: O sistem düşük bir sistem. O PSU o sisteme zarar vermez . Genişletmek için tıkla... Çok anlamıyorum bu konulardan sistem yüksek olunca PSU'nun gücü yetmediği için mi zora sokuyor durumu.
Ashes dedi: O sistem düşük bir sistem. O PSU o sisteme zarar vermez . Genişletmek için tıkla... Çok anlamıyorum bu konulardan sistem yüksek olunca PSU'nun gücü yetmediği için mi zora sokuyor durumu.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Temmuz 2021 #15 egekocak00 dedi: Çok anlamıyorum bu konulardan sistem yüksek olunca PSU'nun gücü yetmediği için mi zora sokuyor durumu. Genişletmek için tıkla... PSU'nun gücü o sisteme rahatlıkla yettiği için tam güce ulaşamaz.
egekocak00 dedi: Çok anlamıyorum bu konulardan sistem yüksek olunca PSU'nun gücü yetmediği için mi zora sokuyor durumu. Genişletmek için tıkla... PSU'nun gücü o sisteme rahatlıkla yettiği için tam güce ulaşamaz.
egekocak00 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #16 Ashes dedi: PSU'nun gücü o sisteme rahatlıkla yettiği için tam güce ulaşamaz. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum siz hariç okuduğum ve bu konuda olan yorumlar belli herkes C4 diyor PSU'ya.
Ashes dedi: PSU'nun gücü o sisteme rahatlıkla yettiği için tam güce ulaşamaz. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum siz hariç okuduğum ve bu konuda olan yorumlar belli herkes C4 diyor PSU'ya.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Temmuz 2021 #17 egekocak00 dedi: Bilemiyorum siz hariç okuduğum ve bu konuda olan yorumlar belli herkes C4 diyor PSU'ya. Genişletmek için tıkla... Boşverin hocam. Sorsan 1 kere bile öyle PSU kullanmamışlardır. Ben böyle çok PSU kullandım. Bir sorun olmaz.
egekocak00 dedi: Bilemiyorum siz hariç okuduğum ve bu konuda olan yorumlar belli herkes C4 diyor PSU'ya. Genişletmek için tıkla... Boşverin hocam. Sorsan 1 kere bile öyle PSU kullanmamışlardır. Ben böyle çok PSU kullandım. Bir sorun olmaz.
egekocak00 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #18 Ashes dedi: PSU'nun gücü o sisteme rahatlıkla yettiği için tam güce ulaşamaz. Genişletmek için tıkla... PC'yi zorlayacak oyunlar oynadığımda bir sorun olur mu peki?
Ashes dedi: PSU'nun gücü o sisteme rahatlıkla yettiği için tam güce ulaşamaz. Genişletmek için tıkla... PC'yi zorlayacak oyunlar oynadığımda bir sorun olur mu peki?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Temmuz 2021 #19 egekocak00 dedi: PC'yi zorlayacak oyunlar oynadığımda bir sorun olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Hayır.
egekocak00 dedi: PC'yi zorlayacak oyunlar oynadığımda bir sorun olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Hayır.
egekocak00 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #20 Ashes dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.