En ucuz High Power HPE-500BR-A12S 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power HPE-500BR-A12S 500 W Power Supply özelliklerini incele, 1.048,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400W Aktif PFC Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400W Aktif PFC Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam alınabilir denebilir ama pek önerilmiyor ama C4 değildir ama benim önerim tekrar belirttiğim gibi sağlamlık ve kalite açısından High Power veya Zalman'dır parçalarınıza bir şey olmasını istemezsiniz.
Hocam alınabilir denebilir ama pek önerilmiyor ama C4 değildir ama benim önerim tekrar belirttiğim gibi sağlamlık ve kalite açısından High Power veya Zalman'dır parçalarınıza bir şey olmasını istemezsiniz.
Arkadaşlar elimde bu sistem var ve bu sisteme güç veren Power Boost markasına ait 400W'lık bir PSU var. Fakat PSU hakkında hiç iyi şeyler okumadım 1 yıldır kullanıyorum bir sorun olmadı ama beni aydınlatır mısınız?