James Donkey Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 462 Yer Leiden 26 Aralık 2020 #11 altinordulu1337 dedi: Bu markalar satılmadığı halde, nasıl ayakta duruyorlar bende bunu anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Satılmadığı halde mi? Forumlarda kötüleyenlerin yarısı bile hazır sistem aldıklarından PB kullanıyor.
altinordulu1337 dedi: Bu markalar satılmadığı halde, nasıl ayakta duruyorlar bende bunu anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Satılmadığı halde mi? Forumlarda kötüleyenlerin yarısı bile hazır sistem aldıklarından PB kullanıyor.
B Biwkan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 734 Çözümler 10 26 Aralık 2020 #12 altinordulu1337 dedi: Bu markalar satılmadığı halde, nasıl ayakta duruyorlar bende bunu anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çünkü "indirim" adı altında satılan çoğu hazır sistemde fiyatı düşürmek amaçlı bu ürünler kullanılıyor. Ayrıca emin olun bu ürünleri alanların sayısı, fiyat nedeniyle daha kaliteli ürün alanların sayısından fazladır.
altinordulu1337 dedi: Bu markalar satılmadığı halde, nasıl ayakta duruyorlar bende bunu anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çünkü "indirim" adı altında satılan çoğu hazır sistemde fiyatı düşürmek amaçlı bu ürünler kullanılıyor. Ayrıca emin olun bu ürünleri alanların sayısı, fiyat nedeniyle daha kaliteli ürün alanların sayısından fazladır.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.375 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #13 altinordulu1337 dedi: Bu markalar satılmadığı halde, nasıl ayakta duruyorlar bende bunu anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Satılıyor, bilmeyenler alıyor direkt.
altinordulu1337 dedi: Bu markalar satılmadığı halde, nasıl ayakta duruyorlar bende bunu anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Satılıyor, bilmeyenler alıyor direkt.