Kaannayy Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #1 B450 S2H V2 anakartım var, Boost VK-1622 kasa almayı düşünüyorum. Uyumda bir sıkıntı çıkar mı bir de fan takabilir miyim arkasına ve yanına?
B450 S2H V2 anakartım var, Boost VK-1622 kasa almayı düşünüyorum. Uyumda bir sıkıntı çıkar mı bir de fan takabilir miyim arkasına ve yanına?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 28 Şubat 2021 #2 O kasanın içinde PSU olacaksa almanızı kesinlikle önermem öncelikle. Ve evet, uyabilir.
Kaannayy Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #3 jax teller fanboyu dedi: O kasanın içinde PSU olacaksa almanızı kesinlikle önermem öncelikle. Ve evet, uyabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır psum cooler master xpower fan takabilir miyim peki
jax teller fanboyu dedi: O kasanın içinde PSU olacaksa almanızı kesinlikle önermem öncelikle. Ve evet, uyabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır psum cooler master xpower fan takabilir miyim peki
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 28 Şubat 2021 #4 Kaannayy dedi: Hayır psum cooler master xpower fan takabilir miyim peki Genişletmek için tıkla... Egzoz olarak arkaya bir tane takılabilir sanırım. Ek olarak kasaya ayırmış olduğunuz bütçe nedir? Belki daha iyisini söyleyebilirim.
Kaannayy dedi: Hayır psum cooler master xpower fan takabilir miyim peki Genişletmek için tıkla... Egzoz olarak arkaya bir tane takılabilir sanırım. Ek olarak kasaya ayırmış olduğunuz bütçe nedir? Belki daha iyisini söyleyebilirim.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #5 Kaç lira bütçen var?