Peki bunlar işimi görürmü kardeşimHayır, gerekirse biraz daha verilir çok daha iyi bir kasa alınır. Bu fiyata önü püfür püfür hava alan ARGB aydınlatmalı kasalar var.
Şu anda fiyatı birazcık fazla fakat gayet güzel kasadır. Alternatif olarak Galax Revolution 01 de önerebilirim. Biraz daha ucuz.TEKNOLOJİYE DAİR HER ÅEY teknolojipazar.com
Türkiye'nin teknoloji lideri Teknolojipazar! Güncel kampanyalar ve ürünler hakkında detaylı bilgi edinebilir, aradıÄınız ürünü uygun fiyata satın alabilirsiniz!www.teknolojipazar.com
Ayrıca yeni fark ettim, attığınız kasada güç kaynağı bölümü yukarıda. Yukarıda duran güç kaynakları genellikle aşırı ısınır.
PSU dahil 2000Alınmaz. Bütçe ne kadar?
Powerboostlar yerine atılan Dark kasalar çok daha iyi hocam.Peki bunlar işimi görürmü kardeşim
POWERBOOST VK-P3301B 500W USB 3.0 MESH FIXED LED FAN ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
POWERBOOST VK-P3301B 500W USB 3.0 MESH FIXED LED FAN ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com POWERBOOST VK-D501M Mesh Single Ring Rainbow ATX fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, VK-D501M Mesh Single Ring Rainbow ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
POWERBOOST VK-D501M Mesh Single Ring Rainbow ATX fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, VK-D501M Mesh Single Ring Rainbow ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com POWERBOOST VK-P15B Mesh ARGB Fan ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, VK-P15B Mesh ARGB Fan ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
POWERBOOST VK-P15B Mesh ARGB Fan ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, VK-P15B Mesh ARGB Fan ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
PSU dahil 2000
Tavsiye etmiyorum. İçlerindeki güç kaynakları dahil kasaların kendileri de kalitesiz. Power Boost markasına neden bu kadar yakınsınız pek anlam veremesem de @messinicocugu Hocam'ın attığı ikili alabileceğiniz en iyi kombinasyonlardan biri şu an.Peki bunlar işimi görürmü kardeşim
POWERBOOST VK-P3301B 500W USB 3.0 MESH FIXED LED FAN ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
POWERBOOST VK-P3301B 500W USB 3.0 MESH FIXED LED FAN ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com POWERBOOST VK-D501M Mesh Single Ring Rainbow ATX fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, VK-D501M Mesh Single Ring Rainbow ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
POWERBOOST VK-D501M Mesh Single Ring Rainbow ATX fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, VK-D501M Mesh Single Ring Rainbow ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com POWERBOOST VK-P15B Mesh ARGB Fan ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, VK-P15B Mesh ARGB Fan ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
POWERBOOST VK-P15B Mesh ARGB Fan ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, VK-P15B Mesh ARGB Fan ATX en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam vatandan toplamayı düşünüyodum bilgisayarı,vatandada psu lu kasalar genelde Power Boost olunca kafama yatmıştı ama vazgeçtim power boost kasalardan.Tavsiye etmiyorum. İçlerindeki güç kaynakları dahil kasaların kendileri de kalitesiz. Power Boost markasına neden bu kadar yakınsınız pek anlam veremesem de @messinicocugu Hocam'ın attığı ikili alabileceğiniz en iyi kombinasyonlardan biri şu an.