Arkadaşlar, Power Boost VK-G2052S kasasını kullanıyorum. Ben bu kasaya hangi CPU soğutucuyu takabilirim? Bu konularda pek bilgim yok.
Yok hayır alacağımdan değil sormak istedim sadece.OC yapmayacaksanız boşa masraf etmeyin bence ama illa da bir şey takacağım diyorsanız
XIGMATEK WINDPOWER 1264 INTEL/AMD 1x120mm AT120 RAINBOW PWM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK WINDPOWER 1264 INTEL/AMD 1x120mm AT120 RAINBOW PWM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yok hayır alacağımdan değil sormak istedim sadece.
Bu soğutucu uygun olur.
Alırken yüksekliğine bakın. 160 mm üstü uygun olmaz.![]()
Deep Cool Gammaxx C40 92 mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Deep Cool Gammaxx C40 92 mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Neye göre almam gerekir o zaman acaba?Hocam, radyatör sıvı soğutma sisteminde olur. Bu değer kule tipi için.
Son olarak 157 galiba boyutu benim kasada 162 bir sıkıntı çıkarır mı o boşluk acabaTakılır hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.