B Borke0 Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #1 Merhaba. Soru zaten belli sanırım. Eğer takılıyorsa tutacak önerir misiniz? Anakart: B450M H 3600MHz. Ekran kartı: Aorus 2070 Super. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2020
Merhaba. Soru zaten belli sanırım. Eğer takılıyorsa tutacak önerir misiniz? Anakart: B450M H 3600MHz. Ekran kartı: Aorus 2070 Super.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #2 Yok maalesef.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 11 Haziran 2020 #3 Aparat ile takabilirsin.
B Borke0 Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #4 Lemi Galip dedi: Aparat ile takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aparatın linkini veya adını yazabilir misiniz?
Lemi Galip dedi: Aparat ile takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aparatın linkini veya adını yazabilir misiniz?
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 12 Haziran 2020 #5 Borke0 dedi: Aparatın linkini veya adını yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aparatlar çok pahalı kasanın fiyatı kadar önerim başka kasaya yönelmeniz kasa zaten leş böyle bir sisteme yakışmaz dikey takılan bir kasa almanızı öneririm.
Borke0 dedi: Aparatın linkini veya adını yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aparatlar çok pahalı kasanın fiyatı kadar önerim başka kasaya yönelmeniz kasa zaten leş böyle bir sisteme yakışmaz dikey takılan bir kasa almanızı öneririm.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 12 Haziran 2020 #6 Borke0 dedi: Aparatın linkini veya adını yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Phanteks Dikey Ekran Kartı Kiti Sonraki Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr
Borke0 dedi: Aparatın linkini veya adını yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Phanteks Dikey Ekran Kartı Kiti Sonraki Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr
B Borke0 Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #7 Lemi Galip dedi: Phanteks Dikey Ekran Kartı Kiti Sonraki Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Kasama uygun mu?
Lemi Galip dedi: Phanteks Dikey Ekran Kartı Kiti Sonraki Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Kasama uygun mu?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 12 Haziran 2020 #8 Borke0 dedi: Kasama uygun mu? Genişletmek için tıkla... Arkada 7 bolum varsa uyacaktır. Takması zahmetli ama ben bayağı uğraştım.
Borke0 dedi: Kasama uygun mu? Genişletmek için tıkla... Arkada 7 bolum varsa uyacaktır. Takması zahmetli ama ben bayağı uğraştım.
B Borke0 Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #9 Lemi Galip dedi: Arkada 7 bolum varsa uyacaktır. Takması zahmetli ama ben bayağı uğraştım. Genişletmek için tıkla... Benim çok bir bilgim yok kasa konusunda. Bu 7 bölümün olup olmadığını nereden öğrenebilirim?
Lemi Galip dedi: Arkada 7 bolum varsa uyacaktır. Takması zahmetli ama ben bayağı uğraştım. Genişletmek için tıkla... Benim çok bir bilgim yok kasa konusunda. Bu 7 bölümün olup olmadığını nereden öğrenebilirim?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 12 Haziran 2020 #10 Borke0 dedi: Benim çok bir bilgim yok kasa konusunda. Bu 7 bölümün olup olmadığını nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takmak için soktuğunuz arka slotlar varya, orası 7 adet ise genel olarak uyum sağlıyor.
Borke0 dedi: Benim çok bir bilgim yok kasa konusunda. Bu 7 bölümün olup olmadığını nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takmak için soktuğunuz arka slotlar varya, orası 7 adet ise genel olarak uyum sağlıyor.