batuhan1304
Hectopat
Bu kasa modeline fan takabilir miyim? Takabilirsem kaç adet ve kaç mm destekler?
Maksimum 120mm destekliyor gibi gözüküyor, onu da ekleyeyim.Kesin bir bilgi bulamadığım için tahmini konuşacağım. Kasanın içinde gelen fanlar dışında sadece 2 tane üst kısma takabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bir de eğer yanlış görmüyorsam PSU cover'ın üstüne 2 adet fan takma imkanınız var. Bu fotoğrafta öyle gözüküyor ;
Eki Görüntüle 667749
Kesin bir bilgi bulamadığım için tahmini konuşacağım. Kasanın içinde gelen fanlar dışında sadece 2 tane üst kısma takabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bir de eğer yanlış görmüyorsam PSU Cover'ın üstüne 2 adet fan takma imkanınız var. Bu fotoğrafta öyle gözüküyor;
Eki Görüntüle 667749
Destekler fakat 1 tane destekler. Çoklayıcı alıp bu sorunu halleebilirsiniz.Anakartım 2 adet fanı destekler mi anakart: Gigabyte B450M S2H.
Hayır, 240mm destekliyor.Maksimum 120mm destekliyor gibi gözüküyor, onu da ekleyeyim.
Hocam onu görünüşten anlamamız mümkün değil.Maksimum 120mm destekliyor gibi gözüküyor, onu da ekleyeyim.
4 Tane fan yuvası var. 3 önde, 1 arkada olmak üzere.
Üst tarafa 240mm sıvı soğutma takılabildiği yazılmış. Yani ekstra 2 fan daha ekleyebilirsiniz.
![]()
Power Boost VK-P3301B 500W Mid-Tower Siyah Kasa - ebrarbilgisayar.com
Power Boost VK-P3301B 500W Mid-Tower Siyah Kasa en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'da. Power Boost VK-P3301B fırsatlarını kaçırmayın!www.ebrarbilgisayar.com
Takabilirsiniz.Peki üst tarafa 120mm sıvı soğutma takabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.