Merhaba, ben bu kasayı almak istiyorum ama birkaç yerde kasanın iyi olmadığını ve güç sisteminin güvenilir olmadığı hakkında birkaç bilgi aldım diğer kasalara yönelcektim ama 350 lira gibi fiyat var. Bütçem yetmiyor ona da illa almam lazım yani sizce o kadar kötü bir kasa mı?
CHERRY-APOCALYPSE/ASUS TUF GTX 1650 SUPER OC 4GB/AMD Ryzen 5 3500X/8GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CHERRY-APOCALYPSE ITOPYA'da.
www.itopya.com
Daha iyi kasa önerebilcek varsa bütçem.
4000-4300.
Nasıl değiştiremiyorsunuz? Ben nasıl değiştiriyorum? Zaten kasa size montajlı geliyor gördüğünüz gibi.
Sayfayı aşağı kaydırırsanız değiştirme seçenekleri çıkıyor karşınıza. Bu kadar basit.
Nasıl değiştiremiyorsunuz? Ben nasıl değiştiriyorum? Zaten kasa size montajlı geliyor gördüğünüz gibi.
Sayfayı aşağı kaydırırsanız değiştirme seçenekleri çıkıyor karşınıza. Bu kadar basit.
Tamam değiştirdim ama aklıma yatmadı teşekkürler ilk önderdiğiniz İtopya sitesi daha mantıklı geldi hem 16 GB RAM hem 1650S hem anakartı daha iyi hem işlemcisi bu arada rzyen 1600 ile 2600 arası dağlar kadar fark var.
R5 1600 12NM diyorum neden anlamıyorsunuz? Dağlar kadar fark falan yok. İşlemci R5 1600 14NM değil, 12 NM. Revize edilmiş sürüm. 2600 ile performans olarak çok ufak fark var arasında. 150 kere yazdım, neden okumuyorsunuz?