dynovers Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #1 Merhaba, iyi Sosyaller. Bu kasaya sahibim ışığını kapatmak için bir tuş bulamadım kumandası da yoktu. Işığı kapatmanın bir yolu var mıdır?
Merhaba, iyi Sosyaller. Bu kasaya sahibim ışığını kapatmak için bir tuş bulamadım kumandası da yoktu. Işığı kapatmanın bir yolu var mıdır?
DwarSonix Femtopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 43 13 Ocak 2023 #2 dynovers dedi: Merhaba, iyi Sosyaller. Eki Görüntüle 1631973 Bu kasaya sahibim ışığını kapatmak için bir tuş bulamadım kumandası da yoktu. Işığı kapatmanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu prizden çıkarın. Sorun kökten çözülecektir.
dynovers dedi: Merhaba, iyi Sosyaller. Eki Görüntüle 1631973 Bu kasaya sahibim ışığını kapatmak için bir tuş bulamadım kumandası da yoktu. Işığı kapatmanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu prizden çıkarın. Sorun kökten çözülecektir.
dynovers Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #3 DwarSonix dedi: Güç kablosunu prizden çıkarın. Sorun kökten çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Gece oyun yüklenirken kapatamaz mıyım?
DwarSonix dedi: Güç kablosunu prizden çıkarın. Sorun kökten çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Gece oyun yüklenirken kapatamaz mıyım?
DwarSonix Femtopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 43 14 Ocak 2023 #4 dynovers dedi: Gece oyun yüklenirken kapatamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Onu şakasına yazdım. Şu şekilde kasanın yanında kumanda veya kasada rengi değiştiren bir tuş varsa anca olur o iş ve anladığım kadarıyla yok. Eğer hiç ışık olmasın istiyorsanız ışık ileten kabloyu kesin ama önermem.
dynovers dedi: Gece oyun yüklenirken kapatamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Onu şakasına yazdım. Şu şekilde kasanın yanında kumanda veya kasada rengi değiştiren bir tuş varsa anca olur o iş ve anladığım kadarıyla yok. Eğer hiç ışık olmasın istiyorsanız ışık ileten kabloyu kesin ama önermem.