TheBetaDev Decapat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #1 TUF-RTX3060-O12G-V2-Gaming almayı düşünüyorum ama aklımda takılan birkaç şey var; Kasama sığar mı? Anakartım uygun mu? Power Supply yeterli mi? Bana önerebileceğiniz başka ekran kartı varsa yazabilirsiniz. Anakart: MSI B460M-A Pro. Kasa: Power Boost VK-T01b Power Supply: Tam olarak bilmiyorum ama kasayla birlikte geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2022
TUF-RTX3060-O12G-V2-Gaming almayı düşünüyorum ama aklımda takılan birkaç şey var; Kasama sığar mı? Anakartım uygun mu? Power Supply yeterli mi? Bana önerebileceğiniz başka ekran kartı varsa yazabilirsiniz. Anakart: MSI B460M-A Pro. Kasa: Power Boost VK-T01b Power Supply: Tam olarak bilmiyorum ama kasayla birlikte geldi.
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #2 TheBetaDev dedi: TUF-RTX3060-O12G-V2-Gaming almayı düşünüyorum ama aklımda takılan birkaç şey var; Kasama sığar mı? Anakartım uygun mu? Power Supply yeterli mi? Bana önerebileceğiniz başka ekran kartı varsa yazabilirsiniz. Anakart: MSI B460M-A Pro. Kasa: Power Boost VK-T01b Power Supply: Tam olarak bilmiyorum ama kasayla birlikte geldi. Genişletmek için tıkla... 2X fanlı ise aşırı rahat sığar 3 ise de sığar :d Artı 0 Eksi
TheBetaDev dedi: TUF-RTX3060-O12G-V2-Gaming almayı düşünüyorum ama aklımda takılan birkaç şey var; Kasama sığar mı? Anakartım uygun mu? Power Supply yeterli mi? Bana önerebileceğiniz başka ekran kartı varsa yazabilirsiniz. Anakart: MSI B460M-A Pro. Kasa: Power Boost VK-T01b Power Supply: Tam olarak bilmiyorum ama kasayla birlikte geldi. Genişletmek için tıkla... 2X fanlı ise aşırı rahat sığar 3 ise de sığar :d
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #3 TheBetaDev dedi: TUF-RTX3060-O12G-V2-Gaming almayı düşünüyorum ama aklımda takılan birkaç şey var; Kasama sığar mı? Anakartım uygun mu? Power Supply yeterli mi? Bana önerebileceğiniz başka ekran kartı varsa yazabilirsiniz. Anakart: MSI B460M-A Pro. Kasa: Power Boost VK-T01b Power Supply: Tam olarak bilmiyorum ama kasayla birlikte geldi. Genişletmek için tıkla... Power Boost aşırı kalitesiz bir markadır, o güç kaynağını kullanmayın. Artı 0 Eksi
TheBetaDev dedi: TUF-RTX3060-O12G-V2-Gaming almayı düşünüyorum ama aklımda takılan birkaç şey var; Kasama sığar mı? Anakartım uygun mu? Power Supply yeterli mi? Bana önerebileceğiniz başka ekran kartı varsa yazabilirsiniz. Anakart: MSI B460M-A Pro. Kasa: Power Boost VK-T01b Power Supply: Tam olarak bilmiyorum ama kasayla birlikte geldi. Genişletmek için tıkla... Power Boost aşırı kalitesiz bir markadır, o güç kaynağını kullanmayın.
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #4 TheBetaDev dedi: TUF-RTX3060-O12G-V2-Gaming almayı düşünüyorum ama aklımda takılan birkaç şey var; Kasama sığar mı? Anakartım uygun mu? Power Supply yeterli mi? Bana önerebileceğiniz başka ekran kartı varsa yazabilirsiniz. Anakart: MSI B460M-A Pro. Kasa: Power Boost VK-T01b Power Supply: Tam olarak bilmiyorum ama kasayla birlikte geldi. Genişletmek için tıkla... Rx 570 dedi: Power Boost aşırı kalitesiz bir markadır, o güç kaynağını kullanmayın. Genişletmek için tıkla... MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe kasa olarak bu iyi kalan bütçe ile 550W 600W arası bir Power Supply bulmayı deneyebilirsiniz Cooler Master değil de FSP gibi markalar bu işte başarılı Corsair falan pahalı olucktır hiç girmeyelim o tür işelere Artı 0 Eksi
TheBetaDev dedi: TUF-RTX3060-O12G-V2-Gaming almayı düşünüyorum ama aklımda takılan birkaç şey var; Kasama sığar mı? Anakartım uygun mu? Power Supply yeterli mi? Bana önerebileceğiniz başka ekran kartı varsa yazabilirsiniz. Anakart: MSI B460M-A Pro. Kasa: Power Boost VK-T01b Power Supply: Tam olarak bilmiyorum ama kasayla birlikte geldi. Genişletmek için tıkla... Rx 570 dedi: Power Boost aşırı kalitesiz bir markadır, o güç kaynağını kullanmayın. Genişletmek için tıkla... MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe kasa olarak bu iyi kalan bütçe ile 550W 600W arası bir Power Supply bulmayı deneyebilirsiniz Cooler Master değil de FSP gibi markalar bu işte başarılı Corsair falan pahalı olucktır hiç girmeyelim o tür işelere
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #5 O kasayı o kartla kullanmayın bence hocam. Artı 0 Eksi
KS KS TheBetaDev Decapat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #6 Mxpyma dedi: 2X fanlı ise aşırı rahat sığar 3 ise de sığar :d Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkür ederim. Rx 570 dedi: Power Boost aşırı kalitesiz bir markadır, o güç kaynağını kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Power Boost cidden patlar mı? 1 yıldır kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım. Artı 0 Eksi
Mxpyma dedi: 2X fanlı ise aşırı rahat sığar 3 ise de sığar :d Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkür ederim. Rx 570 dedi: Power Boost aşırı kalitesiz bir markadır, o güç kaynağını kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Power Boost cidden patlar mı? 1 yıldır kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım.
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #7 TheBetaDev dedi: Cevabın için teşekkür ederim. Power Boost cidden patlar mı? 1 yıldır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam patlayabilir hatta bütün bileşenlerinize zarar verebilir. RTX3060 gibi bir kartı o PSU'ya bağlamanızı kesinlikle önermem. Artı 0 Eksi
TheBetaDev dedi: Cevabın için teşekkür ederim. Power Boost cidden patlar mı? 1 yıldır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam patlayabilir hatta bütün bileşenlerinize zarar verebilir. RTX3060 gibi bir kartı o PSU'ya bağlamanızı kesinlikle önermem.