Power Boost vs FSP

pizzalisipirmen

Hectopat
Arkadaşlar elimde 2 tane kasa seçeneği var sizlerin de fikirlerini almak istedim. İlk seçeneğimde PSU dahili olarak geliyor 2. kasa da PSU yok fakat aynısını sipariş edebilirim yani tek fark kasaların kendisi.
FSP CMT110A PENCERELİ MIDTOWER AKTİF PFC 500W Kurumsal KASA 500TL.
POWER BOOST Royal Serisi VK-G1002S Kırmızı Led Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA (aynı PSU ile 600TL)

Aralarında ki en büyük fark Power Boost kasanın önünde 2 tane fan geliyor ama o fanların kalitesi nedir bilmiyorum 100TL fark ile 2 tane 120mm fan satın alabiliyorum FSP kasaya iyi bir markadan. Sonuç olarak sizce hangi kasayı tercih etmeliyim görsel bir beklentim yok kaliteli ve hava akımı olanı almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elimde 2 tane kasa seçeneği var sizlerin de fikirlerini almak istedim. İlk seçeneğimde PSU dahili olarak geliyor 2. kasa da PSU yok fakat aynısını sipariş edebilirim yani tek fark kasaların kendisi.
POWER BOOST Royal Serisi VK-G1002S Kırmızı Led Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA (aynı PSU ile 600TL)

Aralarında ki en büyük fark Power Boost kasanın önünde 2 tane fan geliyor ama o fanların kalitesi nedir bilmiyorum 100TL fark ile 2 tane 120mm fan satın alabiliyorum FSP kasaya iyi bir markadan. Sonuç olarak sizce hangi kasayı tercih etmeliyim görsel bir beklentim yok kaliteli ve hava akımı olanı almak istiyorum.

Power Boost'un ledine inanmayın Allah korusun PSU C4 gibi patlar.

Power boost kasam var.Kasanın içinde 3 fan vardı.
Fanlar rezalet.Aldıktan kısa süre sonra ses yaptı.Kasa iyi fakat fanlarına güvenme derim.

Cevaplar için teşekkür ederim. Şuan herşeyin siparişini verdim ama R5 1600AF alıcaktım stok tükenmiş hatta uygun fiyata R5 1600 bile bulamıyorum. Güvenilir bir sitede stok varsa paylaşır mısınız?

Cevaplar için teşekkür ederim. Şuan herşeyin siparişini verdim ama R5 1600AF alıcaktım stok tükenmiş hatta uygun fiyata R5 1600 bile bulamıyorum. Güvenilir bir sitede stok varsa paylaşır mısınız?

Stoklarda azalma olduğu için fiyatı yükselmiş. Bu fiyattan almayın derim. Elbet tedarik edilince düşecektir. Yine de bekleyemem diyorsanız aynı fiyata Ryzen 3 3300X var. Ona yönelebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı