Power Boost X58RGB-650W 80+ kasa alınır mı?

Şimdi hocalarım cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Eski kasayı satınca bütçe biraz artacak, almışken şu kasalardan birini alayım ve söylediğiniz güç kaynağını(600-650W) da alayım diyorum. Bu kasalar nasıl sizce? Birde ekran kartını şimdilik yükseltemedim, stok gelince alacağım belki ilerde sistemi yükseltirim o yüzden 600 veya 650W önerdiklerinizden düşünüyorum.

Hocam bence 100r alın. 100M ile aynı fakat ARGB. Rainbow modu falan var.

Vampiric olan kötü diğer ikisi tercih edilebilir. Alternatif olarak bunlara da bakabilirsiniz:

Hocam bunu öneririm.
Kesinlikle Gametech ve Ranker'dan daha kaliteli.

Biraz pahalı burada daha ucuz:
Ranker'den iyi olabilir ama Gametech olandan iyi değil.

Büyüklükleri nasıl hocam? Montaj yapayım derken elim yara olmuştu şu anki kasama çok dar içi.

Hocam Gametech olan arkadaşımda var ve ayrıca çok küçük bir kasa. Fanları traktör gibi çalışıyor.
Ayrıca bunu öneririm. XPG kalitesi. Set yaparsınız

Büyüklükleri nasıl hocam? Montaj yapayım derken elim yara olmuştu şu anki kasama çok dar içi.
Boyut olarak Galaxy biraz küçük Ranker olana göre.
Hocama katılıyorum XPG Invander alıp yanına 2 tane fan alabilirsiniz güzel bir set olur.

Şu ikisinde karar kıldım;

Nasıl sizce? Yorumlarda kasa sessiz demişler, hem de rgbli. Anladığım kadarıyla güç kaynağı da fena değil. İkisi de aynı marka denk geldi güzel oldu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…