Arkadaşlar kasa gördüğüm kadarıyla güzel bir indirime girmiş fakat değer mi? Kullanan arkadaşlar memnun mu? Darlık ve malzeme kalitesi nasıldır? PSU iyi midir, önerir misiniz?
Power Boost X58rgb-650w 80+ Usb 3.0 Mesh 6 X Rgb Fanlı Gaming Kasa (jbst-x58rgb-650) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Power Boost X58rgb-650w 80+ Usb 3.0 Mesh 6 X Rgb Fanlı Gaming Kasa (jbst-x58rgb-650) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şu ikisinde karar kıldım;
Zalman N5MF 600W ATX 4XRGB FAN MİDT KASA - Fiyatı, Yorumları
Zalman N5MF 600W ATX 4XRGB FAN MİDT KASA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.908,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Nasıl sizce? Yorumlarda kasa sessiz demişler, hem de RGB'li. Anladığım kadarıyla güç kaynağı da fena değil. İkisi de aynı marka denk geldi güzel oldu sanki
Şu ikisinde karar kıldım;
Zalman N5MF 600W ATX 4XRGB FAN MİDT KASA - Fiyatı, Yorumları
Zalman N5MF 600W ATX 4XRGB FAN MİDT KASA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.908,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Nasıl sizce? Yorumlarda kasa sessiz demişler, hem de RGB'li. Anladığım kadarıyla güç kaynağı da fena değil. İkisi de aynı marka denk geldi güzel oldu sanki
Güzel ikili. Kasayı buradan alın daha ucuz:
Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.023,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam şimdi satıcıyı bilmiyorum ama akakçenin kendi sitesinin üzerinden hiç alışveriş yapmadım sorun yaşatır mı?Güzel ikili. Kasayı buradan alın daha ucuz:
Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.023,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam şimdi satıcıyı bilmiyorum ama akakçenin kendi sitesinin üzerinden hiç alışveriş yapmadım sorun yaşatır mı?
Hocam şimdi satıcıyı bilmiyorum ama Akakçe'nin kendi sitesinin üzerinden hiç alışveriş yapmadım sorun yaşatır mı?
Nasıl yani ATX yazıyor işte;Hocam bir dakika almayın kasayı.
Sizde de benimle aynı anakart var yani ATX yapıda fakat bu kasa mATX yani kasaya anakart sığmaz.
Nasıl yani ATX yazıyor işte;
Zalman N5MF 4RGB Fan ATX Kasa Siyah PSU YOK - PttAVM
Zalman N5MF 4RGB Fan ATX Kasa Siyah PSU YOK ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2025www.pttavm.com