Power Driver State Failure

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 672
G

Gamiurams

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Bir kaç gün önce laptopla üst kattaki koşunun internetine bağlanıyordum. Fakat internet ağı üzerinden bilgilerin görülebileceği yazıyordu. Bende internette araştırdım. Comodo Firewall bunu şifreleyebiliyormuş. Neyse yükledik fakat paralı versiyonlarında şifreleme özelliği varmış. Sildim fakat program altta çalışmaya devam ediyor ve benim Google Chrome girmemi engelliyordu. Gene araştırdım bunu silmek için adamın biri internette CMD üzerinden ufak bi yazılım kodlamış. Onu indirdim sildi ve chrome açıldı. Fakat bilgisayarı yeniden başlattıktan 1 dakika sonra klavye çalışmıyor. Ve 5 dakika sonrada Power Driver State Failure hatası gelip bilgisayar kapanıyor. Laptop bataryasını çıkarıp taktığım pc anca açılıyor. Ne yapacağım bilemedim. Windows pc yenileme yapacaktım. Yenilerken gene aynı hata gelip pc kapandı. Ne yapacağım bilemiyorum. Lütfen yardımcı olun.

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı