Recep abi sistem şu şekil 'de
asus Gtx 760
amd Fx 6300
gskıll 8 GB Ram 1866 mhz cl 9
anakart msı g46
ve colormaster gx 600 w +80 plas psu
Bide color master hyper soğutucu var
Ve ramler 'de sorun yok pc den anlıyorum da şu sorunu çözecek kadar değil
Ram 'leri doğru bir şekil de takılı, dediğim gibi şimdi açık kalması lazım, bir iş ile uğraşıyorum ve sizin değerli yorumlarınızı not edip, bir sonra ki hata meydana geldiğinde bir bir yapacağım. Bu arada bu sistemi 1 yıl 'dır kullanıyorum, ve hiç bir sorun olmadı ancak, şu son 1 hafta benim canımı sıkıcak derece zorladı. Bunu da söylemek istedim, daha yeni değil 12 - 13 sorunsuz kullanıyordum bu zamana kadar.
Arkadaşlar 1 ram 'i çıkardım, öyle çalıştırdım, pc de şuan sorun yok, 4 - 5 kere kapatıp, açıcam bugün tek ram ile idare edicem, hiç sorun olmaz ise, ram 'i servise yollucam.
Kusura bakmayın, yine aynı sorun devam etmekte, çözüm önerisi olan varmı ? Ve bu arada 2 . ram 'i takıp çalıştırdım.
Arkadaşlar bilgisayarım da sorun yoktu, 3 - 5 gün iyi gitti, sonra yine hata yapmaya başladı, anlamadığım nie çalışmadığında kasayı açıp, 2 ram dan birini çıkarıp geri taktığımda ise bilgisayar açılıyor. Acaba bu durumda anakartta bir problem varmı diye düşünüyorum ancak düşük bir ihtimal geliyor aklıma, yardımlarnızı bekliyorum.