hakanYldz Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2023 #1 Power: FSP Hyper 550W Anakart: Gigabyte A520M-H İlk kez PC kurduğum için bilmiyorum. Öğreten bir video var mı? Bazı videolara baktım ama pek anlamadım. Şimdi takıp çalıştırdığımda kısa devre yapar diye korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2023
Power: FSP Hyper 550W Anakart: Gigabyte A520M-H İlk kez PC kurduğum için bilmiyorum. Öğreten bir video var mı? Bazı videolara baktım ama pek anlamadım. Şimdi takıp çalıştırdığımda kısa devre yapar diye korkuyorum.
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.021 Çözümler 1.035 8 Temmuz 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et