Power LED yanıp sönüyor

efbgfb06

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar düzgün çalışıyor hiçbir sorun yok fakat power lambası bios ekranından sonra sürekli yanıp sönmeye başlıyor. Kaç kere söküp geri taktım düzelmedi yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart modeli Foxconn g31mv-k. Bağlantı noktası derken ön panel kabloları olması gerektiği gibi bağlı durumda

Peki sabit disk ışığı yanıp sönuyormu.

Evet hocam hdd ışığı düzgün çalışıyor

Çok garip bir durum değil mi sistem düzgün çalıştığı halde ışığın yanıp sönmesi ? Ramleri, güç kaynağını, işlemci, ekran kartı vs test ettim sorun çıkarabilecek parçaları çıkarıp denedim yine aynı sonuç

Hdd ledle power ledi yanlış taktığınızı düşünüyorum ya da temassızlıkta olabilir. Hdd ve power led bağlantıları yaptığınız yerin resmini atma imkanınız var mı acaba?

Bende başta öyle düşünmüştüm ama birçok kez doğrulamasını yaptım, ürün kullanım klavuzundan da yardım aldım bağlantının bu şekilde olduğuna eminim

Birde açılışta bios ekranına kadar olan sürede ve biosa girince lambanın düzgün çalıştığını gördüm ledlerin yanlış takılmadığına emin oldum

Evet @Recep Baltaş ve @Ali Güngör mutlaka söyleyeceğiniz birşeyler vardır, yardımcı olursanız sevinirim

Şuan bilgisayarı kullanırken durduk yere ekran görüntüsü kaydı yazılar gidip geldi hemen kapattım galiba bir problem var

Neden kaynaklanıyor olabilir sizce? Farklı ekran kartıyla, farklı hdd ile denedim sorun aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…