Tekila Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 2 Şubat 2021 #1 İşlemcimi Intel Extreme Tuning yazılımı üzerinden stres testi yaparken bir süre sonra "Power Limit Thorttling " ibaresinin "Yes" şeklinde değiştiğini gördüm, ne anlama geliyor? Sıcaklık 63 dereceyi geçmedi ve hız değerlerinde bir düşme yaşanmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2021
İşlemcimi Intel Extreme Tuning yazılımı üzerinden stres testi yaparken bir süre sonra "Power Limit Thorttling " ibaresinin "Yes" şeklinde değiştiğini gördüm, ne anlama geliyor? Sıcaklık 63 dereceyi geçmedi ve hız değerlerinde bir düşme yaşanmadı.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 2 Şubat 2021 #2 Anakart, işlemciye gerekli gücü veremiyorsa ya da adaptör yeterli gücü veremiyorsa Power Limit Throttling olur. O ayar ne işe yarıyor bir fikrim yok.
Anakart, işlemciye gerekli gücü veremiyorsa ya da adaptör yeterli gücü veremiyorsa Power Limit Throttling olur. O ayar ne işe yarıyor bir fikrim yok.
Tekila Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 2 Şubat 2021 #3 246941 dedi: Anakart, işlemciye gerekli gücü veremiyorsa ya da adaptör yeterli gücü veremiyorsa Power Limit Throttling olur. O ayar ne işe yarıyor bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum performansa bir etkisini göremedim. Adaptör yok, işlemci 10400f.
246941 dedi: Anakart, işlemciye gerekli gücü veremiyorsa ya da adaptör yeterli gücü veremiyorsa Power Limit Throttling olur. O ayar ne işe yarıyor bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum performansa bir etkisini göremedim. Adaptör yok, işlemci 10400f.