T Tolga Albayrak Hectopat Katılım 23 Kasım 2013 Mesajlar 5 25 Ocak 2014 #1 Merhaba. Elime bir imac powermac g5 geçti. Ben buna Mavericks sürümünü kurabilir miyim? Yani kaldırırmı acaba? Özellikleri aşşağıdaki gibidir: Model : M9020LL/A 2 gb ram 80 gb hdd gforce 5200 64 mb ekran kartı
Merhaba. Elime bir imac powermac g5 geçti. Ben buna Mavericks sürümünü kurabilir miyim? Yani kaldırırmı acaba? Özellikleri aşşağıdaki gibidir: Model : M9020LL/A 2 gb ram 80 gb hdd gforce 5200 64 mb ekran kartı
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 25 Ocak 2014 #2 Maalesef mimarisi IBM olduğundan dolayı bu sistme kurabileceğiniz en yüksek sürüm Mac OS X 10.5.8 "Leopard" olacaktır.
Maalesef mimarisi IBM olduğundan dolayı bu sistme kurabileceğiniz en yüksek sürüm Mac OS X 10.5.8 "Leopard" olacaktır.
T Tolga Albayrak Hectopat Katılım 23 Kasım 2013 Mesajlar 5 25 Ocak 2014 #3 Anlıyorum Burak bey. Peki bu sürümü nasıl edinebilirim? Ücretli midir?
N Nebraska Ziyaretçi 25 Ocak 2014 #4 Apple'ın sitesinden bulamazsınız, ama bu desteği bittiği ve bedava olduğu anlamına gelmez. Ebay'den bakabilirsiniz, bir sürü yükleme DVD'si var...
Apple'ın sitesinden bulamazsınız, ama bu desteği bittiği ve bedava olduğu anlamına gelmez. Ebay'den bakabilirsiniz, bir sürü yükleme DVD'si var...
CoolDerin Megapat Katılım 5 Mayıs 2015 Mesajlar 482 Makaleler 5 1 Şubat 2016 #5 Tolga Albayrak dedi: Anlıyorum Burak bey. Peki bu sürümü nasıl edinebilirim? Ücretli midir? Genişletmek için tıkla... Mavericks ücretsizdir. Technopat Forum içinden Mavericks Raw dosyasını bulabilirsiniz. Ama Mavericks PPC (IBM PowerPC) ile uyumlu değildir. Not: PowerPC mimarisini Motorola işlemciler de kullanır. Yani IBM öncesi Motorola PPC Apple makinelerin altındadır.
Tolga Albayrak dedi: Anlıyorum Burak bey. Peki bu sürümü nasıl edinebilirim? Ücretli midir? Genişletmek için tıkla... Mavericks ücretsizdir. Technopat Forum içinden Mavericks Raw dosyasını bulabilirsiniz. Ama Mavericks PPC (IBM PowerPC) ile uyumlu değildir. Not: PowerPC mimarisini Motorola işlemciler de kullanır. Yani IBM öncesi Motorola PPC Apple makinelerin altındadır.