B Burakdemir3731 Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #1 2 senedir bilgisayarımda hiçbir sorun yoktu. Bir gün bilgisayarı açmaya çalışırken monitörde "Power saving mode" yazdı ve ışığı yanıp sönemeye başladı, lütfen yardim.
2 senedir bilgisayarımda hiçbir sorun yoktu. Bir gün bilgisayarı açmaya çalışırken monitörde "Power saving mode" yazdı ve ışığı yanıp sönemeye başladı, lütfen yardim.
zhuseyin Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Makaleler 2 Çözümler 3 1 Ağustos 2021 #2 Genelde ekran kartı veya PSU sorunudur. Başka bir ekran kartı, varsa onboard ile deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS B Burakdemir3731 Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #3 zhuseyin dedi: Genelde ekran kartı veya PSU sorunudur. Başka bir ekran kartı, varsa onboard ile deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkartıp anakart üzerinden denedim fakat hala aynı. Artı 0 Eksi
zhuseyin dedi: Genelde ekran kartı veya PSU sorunudur. Başka bir ekran kartı, varsa onboard ile deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkartıp anakart üzerinden denedim fakat hala aynı.