Resimde yüklediğim girişin kırmızı kablonun yanındaki siyahın iki tane kablodan biri koptu, bu girişten 2 tane vardı aynı durum var. Çok gevşek duruyordu, kasayı temizlerken kopmuş halde buldum. Önemli bir giriş mi? HDD'ye güç versem bozulur mu?
Kasanın içerisinde o şekilde serbest bırakmamanı tavsiye ederim, ucunu yalıtkan bir maddeyle kapatıp sağlam şekilde elektrik bandıyla güzelce sararak kasanın içerisinde sabitleyebilirsin.
Kasanın içerisinde o şekilde serbest bırakmamanı tavsiye ederim, ucunu yalıtkan bir maddeyle kapatıp sağlam şekilde elektrik bandıyla güzelce sararak kasanın içerisinde sabitleyebilirsin.
Aynı uçlu diğer kabloda da aynı durum varmış sanırım o kısmı görmemişim. Herhangi bir Psu kablosundan boşta kalan illa ki vardır. Boşta kalanlar dönüştürücü ile kullanılabiliyor olması lazım bir araştır.
Aynı uçlu diğer kabloda da aynı durum varmış sanırım o kısmı görmemişim. Herhangi bir Psu kablosundan boşta kalan illa ki vardır. Boşta kalanlar dönüştürücü ile kullanılabiliyor olması lazım bir araştır.
Bu iki tane yuvarlak dışında o sırada bir tane de düz var o sağlam yani ben onu kullanabilir miyim?
Hepsi birbirine bağlı olarak geliyor konudaki 2 yuvarlak sıkıntılı altındakini kullanırsam güzel olacak yoksa uğraşmadan 400W bir PSU almak istiyorum.
Sistemim içinde 300W düşük kalıyor GTX 650 tek fanlı modeli var.