Power SW Power LED Kablo Bağlantısı

Azygos1

Hectopat
Üste şekildeki gibi taktıktan sonra alta HDD LED'in -sola + sağa gelecek şekilde taktım yanına da diğer kabloyu taktım doğru olmuş mu?

Pinlerin takmış olduğun alanın sol üstünde bir dikdörtgenin içinde nasıl takılacağı yazıyor. Yanılmıyorsam +POWER LED- şeklinde yazıyor anakartın üstünde. Eğer öyle yazıyorsa Power Led bağlantısını yanlış yapmışsın. (+) ile (-) 'nin yerini değiştirince düzelir. Anakartın üstündeki o dikdörtgen kısmı atarsan daha faydalı yorum yapabiliriz.

Anldım sanırım power sw nin + ve - si yazmıyor onu power led e göre mi konumlandırıcam?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 163
Anldım sanırım power sw nin + ve - si yazmıyor onu power led e göre mi konumlandırıcam?
Power SW yi nasıl taktığının önemi yok. Sonuçta (+) ve (-) diye belirtilmemiş. Sitediğin gibi tak Power SW'i.

O dikdörtgenin içinde +pwr sw- yazıyor reset tuşu içinde -reset+ yazıyor? Bir önemi yok mu onun
Dikdörtgen alanda yazıyor ama takılacak pinlerin üstünde yazmıyor. Eğer yazmıyorsa nasıl takıldığının önemi yoktur. Yazıyorsa da ona uygun takılmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…