Power Switch Kablosunu Bulamıyorum

BlueSquare

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Power Switch kablosunu bulamıyorum isimleri yazmıyor kabloların çıldıracağım çok değişik girişleri var hangisini takacağımı bilmiyorum fotoğraflarda olduğu gibi.

AB1847AD-995B-4F92-B10B-55CF6E72C515.jpeg
F5097DDA-EB62-4054-8780-0EEC2ED9B325.jpeg

Kasa asus kasa ama kafayı yedirtti bana tüm kablo kombinasyonlarını denedim anakartta yeşil ışık yanıyor ama hiçbirşekilde başlatamıyorum
Ve hayır üzerindede yazmıyor hiçbirşey manuel klavuzuda kayıp kısa devre yaparak açmaya çalıştım ama yine çalışmadı Psudan olmadığuna eminim yapılacak herhangi birşey varmı

Anakart tetiklemiyor sanırsam. Montajı kontrol edin eksik veya tam takamamış olabilirsin.
Montaj derken yani vidalarımı kastediyorsunuz ?
Montaj derken yani vidalarımı kastediyorsunuz ?
Bende anakarttan olduğunu düşünüyorum ama içini açıp temizlemeden önde su gibi çalışıyordu ve tüm vidaları takılı montajdan olabilirmi cidden ?

Montaj derken yani vidalarımı kastediyorsunuz?

Bende anakarttan olduğunu düşünüyorum ama içini açıp temizlemeden önde su gibi çalışıyordu ve tüm vidaları takılı montajdan olabilir mi cidden?

Hayır hocam kablolamalar diyorum. İçini fotoğrafları çekip buraya yükler misin?

Hayır hocam kablolamalar diyorum. İçini fotoğrafları çekip buraya yükler misin?
hocam senin dediğin bana ışık oldu resmen baştan söküp bios pilini çıkarıp taktım sonra yeniden montajlarken farkettimki bir vida eksikmiş onu bulup taktım şimdi sorunsuz çalışıyor çok teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı