baranserker Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 332 13 Mart 2025 #1 Power tuşunun kablosu arızalı, bilgisayarı açamıyorum. 2 Power kablosunu kısa devre yaparak çalıştırmayı denedim, olmadı.
Power tuşunun kablosu arızalı, bilgisayarı açamıyorum. 2 Power kablosunu kısa devre yaparak çalıştırmayı denedim, olmadı.
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #2 Direkt anakart üzerindeki pinlerden yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
PatatesDomates35 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #3 baranserker dedi: Power tuşunun kablosu arızalı, bilgisayarı açamıyorum. 2 Power kablosunu kısa devre yaparak çalıştırmayı denedim, olmadı. Genişletmek için tıkla... Anakart taki pinlerden çalıştır. Artı 0 Eksi
baranserker dedi: Power tuşunun kablosu arızalı, bilgisayarı açamıyorum. 2 Power kablosunu kısa devre yaparak çalıştırmayı denedim, olmadı. Genişletmek için tıkla... Anakart taki pinlerden çalıştır.
KS KS baranserker Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 332 13 Mart 2025 #4 PatatesDomates35 dedi: Anakart taki pinlerden çalıştır. Genişletmek için tıkla... Berk Demiray dedi: Direkt anakart üzerindeki pinlerden yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim, fakat sonuç yok. Artı 0 Eksi
PatatesDomates35 dedi: Anakart taki pinlerden çalıştır. Genişletmek için tıkla... Berk Demiray dedi: Direkt anakart üzerindeki pinlerden yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim, fakat sonuç yok.
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 13 Mart 2025 #5 baranserker dedi: Power tuşunun kablosu arızalı, bilgisayarı açamıyorum. 2 Power kablosunu kısa devre yaparak çalıştırmayı denedim, olmadı. Genişletmek için tıkla... Dostum anakartın aşağı kısmında girişleri var anakartın üstünde yazar zaten kablo arızalanamaz yani ya kopar ya kopar başka ihtimali yok olaki anakart arızalanmışsa geçmiş olsun reset tuşu var ise reset switchini Power ile yer değiştir Artı 0 Eksi
baranserker dedi: Power tuşunun kablosu arızalı, bilgisayarı açamıyorum. 2 Power kablosunu kısa devre yaparak çalıştırmayı denedim, olmadı. Genişletmek için tıkla... Dostum anakartın aşağı kısmında girişleri var anakartın üstünde yazar zaten kablo arızalanamaz yani ya kopar ya kopar başka ihtimali yok olaki anakart arızalanmışsa geçmiş olsun reset tuşu var ise reset switchini Power ile yer değiştir
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #6 baranserker dedi: Bunu denedim, fakat sonuç yok. Genişletmek için tıkla... O zaman arıza kabloda veya tuşta değil. Artı 0 Eksi
baranserker dedi: Bunu denedim, fakat sonuç yok. Genişletmek için tıkla... O zaman arıza kabloda veya tuşta değil.