Konunun videosu:
Videoyu izlediyseniz test için sadece güç kablosunu taktım kasaya. Güç gelecek mi gelmeyecek mi diye. Ancak saniye 0.31'de bir defa güç gelip gidiyor. Zaten görüldüğü üzere fan 1 tur dönüyor 0.31'de. Daha sonra güç gelmiyor. Böyle ara ara denediğimde fan ışıklar yanıp anında sönüyor ve güç gidiyor. Montajı kendim yaptım ancak bir sıkıntı daha var ve onu da resim olarak paylaşıyorum.
2 pinli, 2 adet kablo var. Bunlar kasanın ön tarafından, yani power, reset, USB girişlerinin olduğu yerden geliyor. Bunları hiçbir yere bağlamadım. Yani bağlayacak yer bulamadım yada göremedim. Acaba sıkıntı bundan mı kaynaklanıyor olabilir ?
Son olarak da bu resimde işaretli olan sokette ki bağlantıları yanlış yapmış olabilirim. Çünkü power led + - yazıyor anakartta. 3 pin girişi var. Ama kasadan gelen kablo 2 tane 1 pinli olacak şekilde.
Konuyu hortlatacağım ama çare lazım. Şu 2 pinli kablo nereye takılır? 2 resimle gösterdim.
Aslında kasa üzerinde powerin yanında fan simgeli bir tuş var. Şuan işlevsiz duruyor. Sanırım onun. Ama takılacak yer yok işte Ek kablo mu lazım anlamadım ki