E escapearmy Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, bu sabah bilgisayarımın power tuşuna bastım açılmadı, fişi prizden takıp çıkardım tekrar bastığımda açıldı. Nedenini bilen var mı? Yardımcı olabilecek?
Merhaba arkadaşlar, bu sabah bilgisayarımın power tuşuna bastım açılmadı, fişi prizden takıp çıkardım tekrar bastığımda açıldı. Nedenini bilen var mı? Yardımcı olabilecek?
blockchainlover Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #2 Bilgisayarı en son ne zaman kullandınız? Artı 0 Eksi
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #3 Kabloları kontrol etmeni öneririm. Başka prize takıp tekrar dene. Artı 0 Eksi
KS KS E escapearmy Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #4 Arkadaşlar bilgisayarım açıldı herhangi bir problem yok, ancak sebebini merak ettim. Dün gece kapatırken tam kapanmadan prizin tuşunu kapattım sanırım bundan kaynaklanabilir mi? Artı 0 Eksi
Arkadaşlar bilgisayarım açıldı herhangi bir problem yok, ancak sebebini merak ettim. Dün gece kapatırken tam kapanmadan prizin tuşunu kapattım sanırım bundan kaynaklanabilir mi?
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #5 Net bir yorum yapmak bence yanlış olur. Farklı nedenler olabilir. Ama kapanmadan prizden kapatmak yanlış. Artı 0 Eksi
Net bir yorum yapmak bence yanlış olur. Farklı nedenler olabilir. Ama kapanmadan prizden kapatmak yanlış.
KS KS E escapearmy Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #6 Oturduğum binada topraklama yok, bundan kaynaklanabilir mi? Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.. Artı 0 Eksi
blockchainlover Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #7 Birden kapatmak güç kaynağını yakabilir diye biliyorum yanlışım olabilir. O yüzden olmuş olabilir. Artı 0 Eksi