furkut Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #1 Laptopu harici bir monitöre bağlayıp kullanıyorum. Bilgisayarı açmam gerektiğinde laptopun kapağını açıp öyle Power tuşuna basmam gerekiyor. Bunun başka bir yöntemi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2023
Laptopu harici bir monitöre bağlayıp kullanıyorum. Bilgisayarı açmam gerektiğinde laptopun kapağını açıp öyle Power tuşuna basmam gerekiyor. Bunun başka bir yöntemi var mı?
hcnuPcitirC Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 781 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #2 "Wake on lan" diye bir uygulama kullanıyorum telefondan. Bilgisayarımı öyle açıyorum ben.
furkut Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #3 hcnuPcitirC dedi: "Wake on lan" diye bir uygulama kullanıyorum telefondan. Bilgisayarımı öyle açıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Bunun için bilgisayarı uyku modunda mı bırakman gerekiyor?
hcnuPcitirC dedi: "Wake on lan" diye bir uygulama kullanıyorum telefondan. Bilgisayarımı öyle açıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Bunun için bilgisayarı uyku modunda mı bırakman gerekiyor?
hcnuPcitirC Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 781 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #4 furkut dedi: Bunun için bilgisayarı uyku modunda mı bırakman gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece aynı internete bağlı olman gerekiyor LAN veya Wi-Fi fark etmeksizin.
furkut dedi: Bunun için bilgisayarı uyku modunda mı bırakman gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece aynı internete bağlı olman gerekiyor LAN veya Wi-Fi fark etmeksizin.