Power tuşuna bastıktan sonra bilgisayar geç açılıyor

Sverd

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Bilgisayarımda bir süredir başlıktaki sorunu yaşıyorum. Elektriğin bilgisayara geç gelme gibi bir durumu mevcut değil. Fakat power tuşuna bastığımda anakart, sıvı soğutma, RGB aydınlatmalar ve fanlar hepsi direkt olarak etkinleşiyor. Bir süre sonra power tuşunun ışığı önce yanıp sönmeye başlıyor 4-5 saniye kadar ve yanıp sönme biterek kalıcı bir şekilde normalde olması gerektiği gibi yanmaya başlıyor. Bilgisayar ekranına görüntü geç geliyor ve sonucunda da uzun açılma süreleri sorunu yaşıyorum.

Bu durumun sebebini araştırmama rağmen çözüm olacak bir kaynak bulamadım. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlarımız varsa, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba başlangıc uygulamaları bilgisayarlarda bazen uzun acılma süreleri yasayabılıyor sorun bu olabılır mı? Görev yöneticisine girip başlangıc kısmına dokun orada senın ıcın önemlı olmayan başlangıcta kendı kendıne çalısan uygulamaları devre dısı bırak fakat internetten arastırdıysan bu çözümü muhtemelen gormussundur.
(Görev yonetıcısını acmak ıcın kısayol: CTRL Shift ESC.

Teşekkür ederim cevabınız için fakat başlangıç uygulamalarını her zaman kapalı tutarım. Zaten daha bilgisayar açılmadan bir gecikme yaşıyorum. Power tuşuna bastığımda ilk önce yanıp sönmeye başlıyor 2-3 saniye kadar sonra sönüyor, sonra tamamen yanıp o şekilde bilgisayar açılmaya başlıyor.

Teşekkür ederim cevabınız için fakat başlangıç uygulamalarını her zaman kapalı tutarım. Zaten daha bilgisayar açılmadan bir gecikme yaşıyorum. Power tuşuna bastığımda ilk önce yanıp sönmeye başlıyor 2-3 saniye kadar sonra sönüyor, sonra tamamen yanıp o şekilde bilgisayar açılmaya başlıyor.
Merhaba, çözebildiniz mi? Aynı sorunu yaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı