just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 30 Aralık 2023 #1 Yazılımsal olarak bir sorun ya da kişisel verileri 3. tarafa aktarma vs. gibi gizlilik sorunları mevcut mu?
Yazılımsal olarak bir sorun ya da kişisel verileri 3. tarafa aktarma vs. gibi gizlilik sorunları mevcut mu?
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 30 Aralık 2023 #2 Aimp kullanman daha mantıklı. AIMP - Google Play'de Uygulamalar AIMP, Android iÅletim sistemi için eski tarz çalma listesi tabanlı bir ses oynatıcıdır play.google.com
Aimp kullanman daha mantıklı. AIMP - Google Play'de Uygulamalar AIMP, Android iÅletim sistemi için eski tarz çalma listesi tabanlı bir ses oynatıcıdır play.google.com
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 30 Aralık 2023 #3 AhmetKonyaspor dedi: Aimp kullanman daha mantıklı. AIMP - Google Play'de Uygulamalar AIMP, Android iÅletim sistemi için eski tarz çalma listesi tabanlı bir ses oynatıcıdır play.google.com Genişletmek için tıkla... Neden daha mantıklı?
AhmetKonyaspor dedi: Aimp kullanman daha mantıklı. AIMP - Google Play'de Uygulamalar AIMP, Android iÅletim sistemi için eski tarz çalma listesi tabanlı bir ses oynatıcıdır play.google.com Genişletmek için tıkla... Neden daha mantıklı?