Powerbank ile laptop şarj edilir mi?

sagaha

Centipat
Bazen laptopumu oraya buraya götürüyorum ama gittiğim yerlerde priz şarj yeri olmadığı için sıkıntı oluyor. Powerbank laptop şarj için kullanılabilir mi? Laptop performansı açısından sıkıntıya girer mi? Veya laptoplar için taşınabilir şarj aleti vb şeyler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop modeliniz nedir? Bazı laptoplar şarj olabilir. Ayrıca daha ufak şarj adaptörü de kullanılabilir.

Eğer MacBook Air vs gibi bir cihazınız varsa evet edilebilir ama powerbankler genelde en fazla 25W güç verdiği için çok verimli olmaz. Laptoplar için de powerbank mevcut fakat fiyatları yüksek ve biraz ağır.

Ben Gaming laptopumun adaptörü çok ağır olduğu için 68W Type-C şarj aleti aldım. Dışarıda onunla şarj ediyorum, yeterli oluyor ama 15-25W bir adaptör veya powerbank ile şarj etmek imkansız. Normalde 4 saat pil süresi alırsanız powerbank ile 5 saate çıkarabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken şey bilgisayarınız destekliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…