florieyollarda
Hectopat
10.000 mAh powerbank araştırdım ancak çok fazla bir şey bulamadım. Boyutunun küçük olması ve Type-C'den şarj olması aradığım özelliklerden. Önerilerinizi bekliyorum.
10.000 mAh powerbank araştırdım ancak çok fazla bir şey bulamadım. Boyutunun küçük olması ve Type-C'den şarj olması aradığım özelliklerden. Önerilerinizi bekliyorum.
Şu anda indirim var. Kaçırma.
Arkadaşın dediği de iyiymiş. Çıkış gücü yüksek olanı almak her zaman daha iyidir de Power deyince aklıma sadece Anker gelir.
Xiaomi Ultra compact kullanıyorum yurt dışından 1 hafta önce 750 TL'ye aldım ama burada ne kadardır bilemem hem küçük hem de Type-C giriş çıkış ve USB çıkışı var. Telefonun yarısı kadar üstelik 22.5W hızlı şarj destekli.
Eki Görüntüle 2279330
P3400X
Bende fazla büyük olmasını istemiyordum ondan almıştım hatta arkadaşım Apple batterypack kullanıyordu fakat küçük olduğundan ona da getirdim.
Bu ikisi arasında kaldım.
Bu ürünü görmüştüm ancak boyutundan dolayı almaktan vazgeçtim.
Xiaomi Mi 3 Ultra 10000 mAh Siyah USB Kablolu Powerbank Siyah Fiyatı ve Özellikleri 2 side aynı fiyatta şu an ve boyut farkları da fazla değil fakat benim bunu almamın sebebi aynan da kulaklığımı da şarj ediyorum ve USB-a çıkışlı şarj kablom var. Xiaomi Mi 3 Ultra 10000 mAh Siyah USB Kablolu Powerbank Siyah Fiyatı ve Özellikleri karşılaştırma yapıp alın tavsiyem. Bu arada şimdi fark ettim 2 sinin pil teknolojileri farklı.
Eki Görüntüle 2279370
Eki Görüntüle 2279368
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.