M Mythronyx Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 160 Salı 17:19 #1 Torima TRM-1033 30000 mAh Powerbank Torima TRM-1033 30000 mAh Powerbank detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bütçem çok sınırlı yüksek pil kapasiteli, çıkış wattı az olmayan buldum bundan dah iyi öneri powerbank öneriniz varsa belirtirseniz memnun olurum.
Torima TRM-1033 30000 mAh Powerbank Torima TRM-1033 30000 mAh Powerbank detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bütçem çok sınırlı yüksek pil kapasiteli, çıkış wattı az olmayan buldum bundan dah iyi öneri powerbank öneriniz varsa belirtirseniz memnun olurum.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.262 Makaleler 1 Çözümler 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:23 #2 Bundan daha iyi ve yakın fiyatta bir ürün bulabileceğinizi hiç sanmıyorum.
M Mythronyx Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 160 Salı 17:42 #3 KafadanKontak dedi: Bundan daha iyi ve yakın fiyatta bir ürün bulabileceğinizi hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ürün iyi mi peki?
KafadanKontak dedi: Bundan daha iyi ve yakın fiyatta bir ürün bulabileceğinizi hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ürün iyi mi peki?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.262 Makaleler 1 Çözümler 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:44 #4 Mythronyx dedi: Ürün iyi mi peki? Genişletmek için tıkla... O biraz şans işi hocam. Bilinmedik bir marka sanırım. Yani ben hiç duymadım. Bu piyasada çokça benzer çin işi markalar var. Belki kimsede sorun çıkmıyordur ama size sorunlu ürün denk gelebilir. Ama bu fiyata bence güzel özellikler vadediyor.
Mythronyx dedi: Ürün iyi mi peki? Genişletmek için tıkla... O biraz şans işi hocam. Bilinmedik bir marka sanırım. Yani ben hiç duymadım. Bu piyasada çokça benzer çin işi markalar var. Belki kimsede sorun çıkmıyordur ama size sorunlu ürün denk gelebilir. Ama bu fiyata bence güzel özellikler vadediyor.