Merhaba arkadaşlar powerbank tavsiyesine ihtiyacım var. Xiaomi P2 20.000 powerbankim vardı ancak pili şiştiği için attım. Yeni powerbankdan beklentilerim.
Minimum 10.000 mAh olmalı.
Samsung cihazım var, 25W hızlı şarj desteklerse iyi olur ama 15W da yeterli olur.
Kablosuz şarj olursa iyi olur ama 5-10W ise hiç gerek yok. Minimum 15W olsun ya da olmasın.
500-600 TL bütçe ayırdım ama duruma göre 1000TL'ye kadar çıkabilirim.
Merhaba arkadaşlar powerbank tavsiyesine ihtiyacım var. Xiaomi P2 20.000 powerbankim vardı ancak pili şiştiği için attım. Yeni powerbankdan beklentilerim.
Minimum 10.000 mAh olmalı.
Samsung cihazım var, 25W hızlı şarj desteklerse iyi olur ama 15W da yeterli olur.
Kablosuz şarj olursa iyi olur ama 5-10W ise hiç gerek yok. Minimum 15W olsun ya da olmasın.
500-600 TL bütçe ayırdım ama duruma göre 1000TL'ye kadar çıkabilirim.
Mcdodo MC-1370 20000 mAh Çift USB Çıkışlı 5V 2.1A LED Göstergeli Powerbank - Siyah ürünümüzü Powerbank kategorimizden 887.78₺ fiyat ile mcdodo.com.tr üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.
www.mcdodo.com.tr
Mcdodo kalite olarak güzel bir marka fakat alternatifleri vardır.
Belkin USB C Taşınabilir Şarj Cihazı 20000 mAh, USB Tip C Giriş Çıkış Bağlantı Noktalı 20K Güç Bankası için USB C - A Kablosu Dahil 2 USB A Bağlantı Noktası – Mavi : Amazon.com.tr: Elektronik
Eğer mesajımı bilgili birisi okuyorsa anlayacaktır ki arkadaşın cebine değil beklediği beklentide bulunduğu özelliklere karşı bütçesinin komik kaldığını.