Powerbank tavsiyesi

Ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim eğer ilgilenirseniz, biraz kaba ve ağır gelebilir ama gayet iyi performanslı diyebilirim. Magsafe olarak önerim yok ancak iPhone kullanıyorsanız her powerbank ile 7,5w şarj alamazsınız kablosuzda haberiniz olsun. Belirli sertifikalara sahip olması gerek powerbankin.

Üç powerbank arasında kaldım.

Mcdodo 5101
Baseus
Havit

Başka öneriler de alabilirim.
Bende baseus star lord 20000mah 30W olanı var gayet güzel ve memnunum ama cihazınız destekliyorsa ve bütçeniz varsa sanırım 60W modeli falanda var en azından daha hızlı şarj olur onuda tercih edebilirsiniz.

Magsafe li modellerde havit daha ince duruyor ve biraz daha ucuz.Havit duyulduk bir marka sıkıntısı yoksa havit alınabilir bence.

Ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim eğer ilgilenirseniz, biraz kaba ve ağır gelebilir ama gayet iyi performanslı diyebilirim. MagSafe olarak önerim yok ancak iPhone kullanıyorsanız her powerbank ile 7, 5W şarj alamazsınız kablosuzda haberiniz olsun. Belirli sertifikalara sahip olması gerek powerbankin.

Günlük kullanımda cebimde dursun mantığında istiyorum aslında o yüzden MagSafe'li bir model arıyorum.

Günlük kullanımda cebimde dursun mantığında istiyorum aslında o yüzden MagSafe'li bir model arıyorum.
Woyax markası da var kendisine ait kılıfla geliyor.Kaliteli mi bilmiyorum ama havitle özellikleri aynı.

.

Dosya Ekleri

• IMG-20250319-WA0001.jpg
    IMG-20250319-WA0001.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 33

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı