Powerbank ve oyuncak motoru ile mini vantilatör yapımı

LXYEAN1

Hectopat
Makaleler
3
Merhabalar, havalar yaşadığım yerde sıcak olduğu için şöyle bir devre düşündüm (Hem serinlemek hem de biraz oyalanmak için.).
Sistemimizin güç kaynağı: (20.000mAh Xiaomi Powerbank.)

1621537413437.png

Kablo:
(ÖRNEK GÖRSEL)

Satın Al 10 Adet / Grup Yüksek Kalite Saf Bakır USB 2.0 Veri Kablosu Tek Erkek Adaptörü 4Pin Kuyruk Soyma Kalay Kablosu 30 Cm, TL57.29 | Tr.Dhgate.Com

Motor:

1621537519380.png

Pervane: (Motorun uç kısmına takacağım.)

1621537631890.png

Aklımdaki fikir: Kablonun USB kısmını Powerbank'e takıp soyulmuş kısmına motorun girişlerine lehim yapsam motor çalışır mı?

Merhabalar, havalar yaşadığım yerde sıcak olduğu için şöyle bir devre düşündüm (hem serinlemek hem de biraz oyalanmak için.).
Sistemimizin güç kaynağı: (20.000mAh Xiaomi powerbank.)

Eki Görüntüle 1033144

Kablo:
(Örnek görsel)

Eki Görüntüle 1033145

Motor:

Eki Görüntüle 1033146

Pervane: (motorun uç kısmına takacağım.)

Eki Görüntüle 1033149

Aklımdaki fikir: Kablonun USB kısmını Powerbank'e takıp soyulmuş kısmına motorun girişlerine lehim yapsam motor çalışır mı?

Ben yaptım dediğini oldu :D ama ben pille yapmıştım.

Nasıl yaptınız benim de elimde eski bir laptop fanı var bende yapmak istiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buna bakabilirsiniz, ama ben farklı şekilde yapmıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buna bakabilirsiniz, ama ben farklı şekilde yapmıştım.

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı