LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 920 Makaleler 3 Çözümler 7 20 Mayıs 2021 #11 aykut_uçyiyenoğlu dedi: Powerbank çıkış gücü ne kadar? Motora fazla vermesin. Genişletmek için tıkla... Evde eski adaptörlerden söktüğüm dirençler var o konuda pek sıkıntı yok. Sam Bridges dedi: Bu şeyi denemeyi sormanızı bile takdir ettim. Yapın, ileride geliştirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. SEMIKAANCAKIR dedi: Ben yaptım dediğini oldu ama ben pille yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Pille olacağından bir şüphem yok fakat powerbak e zarar verirmi vermez mi emin olmak istedim. Qincell dedi: Ben eski laptoptan söktüğüm fanı OTG kablosu ile telefonuma bağlamıştım. İşe yarar ama çok serinletmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
aykut_uçyiyenoğlu dedi: Powerbank çıkış gücü ne kadar? Motora fazla vermesin. Genişletmek için tıkla... Evde eski adaptörlerden söktüğüm dirençler var o konuda pek sıkıntı yok. Sam Bridges dedi: Bu şeyi denemeyi sormanızı bile takdir ettim. Yapın, ileride geliştirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. SEMIKAANCAKIR dedi: Ben yaptım dediğini oldu ama ben pille yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Pille olacağından bir şüphem yok fakat powerbak e zarar verirmi vermez mi emin olmak istedim. Qincell dedi: Ben eski laptoptan söktüğüm fanı OTG kablosu ile telefonuma bağlamıştım. İşe yarar ama çok serinletmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.