Powerbankler nasıl şarj edilmeli?

575457

Decapat
Makaleler
1

Anker powercore select 10000MAH taşınabilir şarj aleti​

Bu aletin içinde nasıl bir batarya var?
Sıra sıra piller oluyor ya bu da onun gibi bir şey mi? Ve bunu normal telefon gibi her gece şarja taksam ömründe kısalma olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle tablet bataryaları gibi ince bataryalardan iki tanesi vardır içinde. Her gün şarja takmak için telefonu günde iki kere tam şarj etmek gerekir. İki üç günde bir şarj ederseniz yıllarca kullanırsınız sorun olmaz.

2-3 yıl önce A-101'den kalitesiz bir tane powerbank almıştım uzun sürede kullandım. Daha da götürüyor emektar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi

Hocam PowerBank'i şarjdan hiç çekmeyin ve telefonu bağlayın. Böylece hem PowerBank'in şarjı azalmaz hem de telefonun.

Genelde 18650 tip pil kullanılıyor. Ben şarjı %20 altına düştüğü zaman takmayı tercih ediyorum.
Hocam PowerBank'i şarjdan hiç çekmeyin ve telefonu bağlayın. Böylece hem PowerBank'in şarjı azalmaz hem de telefonun.
Gerçekten bunu öneri olarak sundunuz mu? Umarım ciddi değilsinizdir.

Zaten ben 3-5 günde bir anca şarj ediyorum.
Ama şarjım bitmese de o 4 ışıktan 3'ü yandı mı şarja takıp Full doldurmak istiyorum, içim rahat etmiyor

Hocam sadece şaka yapmak istemiştim. Belki insanlar güler diye...

Keşke şaka olduğunu belirtecek(!) işaret koysaydınız, belki ciddiye alan olur.
Ama Anker şarj da iken şarj etmiyor her powerBank da aynımı bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…