PowerBoost VK-G1009B Alınır mı?

Alınır. Benim de kullandığım bir ürün gayet tatmin edici bir ürün daha fazla para ödemeye gerek yok.
@muzan arkadaşla'da bir başka konuda bu kasa hakkın'da tartıştık markayı nasıl kötülersem düşüncesinde. Ben kullandım test ettim memnunum.

Aynen FSP sattığım her kasadan bana %3 komisyon veriyor. Bu yüzden kötülüyorum. Ya bırak lütfen. Ben istiyorum ki alacak adam kaliteli, uzun ömürlü güzel, sağlam bir ürün alsın. Saçma çin bozması ürünler almasın. Yoksa ne alacaksa alsın benim cebime para mı giriyor sanki o alınca?

Aynen FSP sattığım her kasadan bana %3 komisyon veriyor. Bu yüzden kötülüyorum. Ya bırak lütfen. Ben istiyorum ki alacak adam kaliteli, uzun ömürlü güzel, sağlam bir ürün alsın. Saçma çin bozması ürünler almasın. Yoksa ne alacaksa alsın benim cebime para mı giriyor sanki o alınca?
Bu düşüncene saygı duyuyorum fakat benim dediği mi de anlamak istemiyorsun. Diyorum ki ön yargı ile yaklaşmayın. Onu geçtim ban kullandım diyorum daha haklı olma çabasına giriyorsunuz. Ben sizin önerdiğiniz kasaya bir şey dedim mi demedim. Neden ? kasayı kullanmadım bilmiyorum fakat kasa kötü, malzeme kalitesi iyi değil gibi bir cümle kurarak insanları yanlış yöne teşvik etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı