Akkadaşlar ben bir hata yaptım ve powerboost PSU aldım internetten biraz bakınca baya sevilmeyen bir marka 2-3 hafta felan kullandım hiç sorun yaşamadım yeni bir PSU alacağım ama 4-5 ay sonra falan bu PSU ile 4-5 ay çok geç olur mu ?
Ekran Kartı : Asus Tuf 3 RX 5600 XT
İşlemci : Amd Ryzen 3600x
Anakart : Asus B450m Dragon
Kasa ve PSU : POWER BOOST VK-G3403S 650W 80+ Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
Şu zaman patlar diyemeyiz, kesin patlar da diyemeyiz. Riski normal PSU'lara nazaran çok daha yüksek sadece. Değiştirebileceğiniz en yakın zamanda değiştirin.
Çok daha kaliteli olabilirdi. Bütçen çok yoksa sadece PSU değiştir şimdilik. Bütçen varsa kasa ve PSU al. Hiç bütçen yoksa yapacak bir şey yok. Kullanacaksın.
Şu zaman patlar diyemeyiz, kesin patlar da diyemeyiz. Riski normal PSU'lara nazaran çok daha yüksek sadece. Değiştirebileceğiniz en yakın zamanda değiştirin.
Ya aslında ben donanımdan anlamam ekran kartı bile zor takarım ve ıtopya öyle bir kablolama yapmış ki sökmem imkansız hangi kablo nereye takılacak onu bile bilmiyorum Vatan bilgisayara götürsem onlar değiştirir mi? (Konyada oturuyorum)
Ben de yakın zamanda PSU değişikliğine gittim. Internette kasadan PSU sökme ile ilgili birçok video mevcut. Pinleri çıkarmanız biraz zahmet istiyor fakat bilgisayar parçalarından biraz anlıyorsanız halledilebilir olduğunu düşünüyorum. Hiç deneyiminiz yoksa önce bir Vatan bilgisayara danışın derim