B BERKAYYYyyyyyy Hectopat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2019 #1 İtopya'dan bir PC topladım cuma günü teslim alacağım fakat internette bu kasanın soğutucusunu özelleştirme yok, toplarken adamda bir şey demedi ben de sormadım. Vardır diye soğutucu satın almadım bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2019
İtopya'dan bir PC topladım cuma günü teslim alacağım fakat internette bu kasanın soğutucusunu özelleştirme yok, toplarken adamda bir şey demedi ben de sormadım. Vardır diye soğutucu satın almadım bilgisi olan var mı?
elrici Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 274 Çözümler 1 30 Temmuz 2019 #2 Soğutucu derken fan mı?Eğer fansa 4 adet var üstünde.
B BERKAYYYyyyyyy Hectopat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2019 #3 elrici dedi: Soğutucu derken fan mı?Eğer fansa 4 adet var üstünde. Genişletmek için tıkla... Yok işlemci soğutucusu dahil mi onu soruyorum çünkü toplarken hiç söylemedi adam.
elrici dedi: Soğutucu derken fan mı?Eğer fansa 4 adet var üstünde. Genişletmek için tıkla... Yok işlemci soğutucusu dahil mi onu soruyorum çünkü toplarken hiç söylemedi adam.
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2019 #4 BERKAYYYyyyyyy dedi: Yok işlemci soğutucusu dahil mi onu soruyorum çünkü toplarken hiç söylemedi adam. Genişletmek için tıkla... O anakart veya işlemciden çıkar. Kasadan çıkmaz pek.
BERKAYYYyyyyyy dedi: Yok işlemci soğutucusu dahil mi onu soruyorum çünkü toplarken hiç söylemedi adam. Genişletmek için tıkla... O anakart veya işlemciden çıkar. Kasadan çıkmaz pek.
B BERKAYYYyyyyyy Hectopat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2019 #5 Anil26 dedi: O anakart veya işlemciden çıkar. Kasadan çıkmaz pek. Genişletmek için tıkla... Yani harici almama gerek kalmaz değil mi?Çünkü ben 16 saat civarı kesintisiz ağır oyunlar oynayabiliyorum.Isı işlemciye sıkıntı bindirir mi ?
Anil26 dedi: O anakart veya işlemciden çıkar. Kasadan çıkmaz pek. Genişletmek için tıkla... Yani harici almama gerek kalmaz değil mi?Çünkü ben 16 saat civarı kesintisiz ağır oyunlar oynayabiliyorum.Isı işlemciye sıkıntı bindirir mi ?
B BERKAYYYyyyyyy Hectopat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2019 #7 elrici dedi: İşlemcin ne ? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 2600 Asus TUF 1660 ti 2 tane 3000 mhz 8 gb ram 240 gb ssd 1 tb hard disk Asus prime B450M anakart Sistemim bu
elrici dedi: İşlemcin ne ? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 2600 Asus TUF 1660 ti 2 tane 3000 mhz 8 gb ram 240 gb ssd 1 tb hard disk Asus prime B450M anakart Sistemim bu
elrici Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 274 Çözümler 1 2 Ağustos 2019 #8 İçinde var soğutucu kalitelidir de var yani alma.
B BERKAYYYyyyyyy Hectopat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2019 #9 elrici dedi: İçinde var soğutucu kalitelidir de var yani alma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağolun tedirgin oldum bende yoktur diye konu kapanabilir.
elrici dedi: İçinde var soğutucu kalitelidir de var yani alma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağolun tedirgin oldum bende yoktur diye konu kapanabilir.