Satıldı Powerboost X59 ve dahili 6 adet Rainbow fan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

359149

Hectopat
Makaleler
4
2020 Haziran sonunda İtopya üzerinden toplu sistem olarak alındı. Geçenlerde kasayı değiştirdim. Bu yüzden satıyorum.

Garanti belgesi ve kasa vidaları, kasanın içindeki siyah işlemci kutusundadır. Fatura olarak ise toplu sistemin faturasını Discord üzerinden iletebilirim.

Fanlar Molex bağlantılıdır. Hepsi halihazırda birbirine bağlıdır. 1 adet molex bağlayarak fanların hepsini çalıştırabilirsiniz.

Kasanın özelliklerini buradan inceleyebilirsiniz. Fakat fotoğraflarda fanlar RGB olarak gözükse de, kasada gelenler Rainbow.

Kasanın güç kaynaklı hali İtopya üzerinde 1200 TL. Benim vereceğimde ise güç kaynağı yok. Aklımdaki fiyat 350 TL. Oldukça düşük bir fiyat olduğunu düşünüyorum, bu yüzden pazarlığa pek sıcak bakmıyorum.

1625650520633.png

1625650562746.png

1625650575734.png

1625650606758.png
Kasanın başka fotoğraflarını istemezseniz sevinirim. Çünkü kutulandı ve kargolanmaya hazır. Açmakla uğraşmak istemem.

Antalya içi elden teslimat olabilir. Fakat şehir dışına kargolamak durumundayım.

Ulaşmak isterseniz:
Discord: Kemal#7256

Almaya yakınım. 5-6 gün içinde kesin alıcıyım. Fanlar çalışır durumdamı bir de iletişim numarası verir misiniz?

Son düzenleme:
Almaya yakınım. 5-6 gün içinde kesin alıcıyım. Fanlar çalışır durumdamı bir de iletişim numarası verir misiniz?
Hocam fanlar çalışıyor. Sadece üst arkadaki fan bazen tıkırtı yapabiliyor. İletişim numarası değil de, Discord'dan konuşsak olmaz mı? Veya oradan da verebilirim numarayı.

Discorddan ekledim hocam.
Anlaşma sağlandı kasa tarafımca alınmıştır, teşekkürler @359149
Kasa elime ulaştı, neredeyse 0 gibi ürün teşekkürler dostum, @359149 güvenilir satıcı.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı