Powercolor 4850 Ekran Kartı

06ozan19

Hectopat
Merhaba 3 gün önce Powercolor HD 4850 1 GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı aldım. GTA IV Herşey Full yapınca ekran kartından mı sorun işlemciden mi anlayamadım ama hafif takılma oluyor yani şöyle FPS 40 iken 25 oluyor ve hemen 40 oluyor geri. CPU biraz fazla ısınıyor benim. Ayrıca 20 dk oynasam PC kapanıyor. İşlemci AMD Athlon II X2 240 2.80 GHz (O.C ile 3.20 GHz)

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok fan 7 senelik tek çekirdek işlemci vardı değiştirince 2.el almıştım şimdiki işlemciyi yetmiyor galiba. Oyundayken 80-90 derece arası geziniyor.

Güzel bir işlemci soğutucusu alın bir de ekran kartın biraz eski. Ondan da takılma yapıyordur. İşlemci ısınınca eskiden işlemciler yanardı ama artık ısınınca PC kapanır yani güzel bir soğutucu ile orta ayarlarda keyfine bak ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi karttır, bende de vardı 2 sene kadar kullandım. 8 gündür kullanmıyorum, GTX760 aldığım için. Deseydin verirdim ben sana 80 TL'ye :) Hiç sorunu yok, tertemizdi. Hayırlı olsun da DX11 desteği yok işte.

PSU yetmiyor olabilir mi sizce? 400 Watt 7 Senelik.

Sistem:

AMD Athlon II X2 240
WD Caviar Green 500 GB 7.2K 64 MB Cache SATA 3
ASUS M2N68-AM SE2
Powercolor HD 4850 1 GB DDR5 256 Bit
LG DVD-RW
2 GB DDR2 800 MHz Gskill + 1 GB 533 MHz DDR2 Hitek
400 Watt PSU

Psu'yu en az 500W yapmanızı tavsiye ederim. Bu yüzden de oluyor olabilir. Takılmalarda ya ekran kartının eskiliğinden yada psu az geldiği için satabil çalışmamasından kaynaklanıyor. İşlemci fanını da değiştirirseniz iyi olur Thermaltake contac 30 tavsiyemdir.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı