Powercolor 4850 Ekran Kartı

Aynı marka aynı ekran kartı bendede var ve işlemcimde Athlon x4 ramler 8 gb ve GTA 4'de bendede aynı sorunlar oluyor. GTA 4 hariç DX 11 desteği istemeyen oyunları kasmadan oynatıyor ama orta ayarlarda. Battlefield 3 gibi, oyunları. :) Ama artık geçti bu ekran kartının zamanı. :)

Aaah ah, birde burayı bilen kişiler neden önce kendi kafasına göre bir şey alıp sonra soruyor ki. Sonra gelip işte ben bu kart aldım neden kasıyor gibi sorular sormanız tabi doğal. Bu aynı şunun gibi oldu ''Önce öldür sonra sor.''

Bütçem yok arkadaşlar 159 liraya aldım 6 taksit. Eskisi bozulmasa almayacaktım zaten. Eski kart Nvidia G210 o daha kötüydü bu ondan kat kat iyi bence.

Ekleme:
Kasanın önüne egzoz fan aktım kasma gitti. Detaylar High seviyede 1280x1024 AA x4
FPS Ort: 41,5 Max: 54 Min: 29

Son düzenleyen: Moderatör:
Almış bitmiş zaten, aynı kartı şuan bende kullanıyorum çok iyi tek eksiği directx 11 olmaması bence Psu yu yenile ondan olabilir.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı