Merhaba. PowerColor markasını araştırdığımda eski bir marka olduğunu söylediler. Ama soğutması hakkında net bir şey bulamadım. Sizce bu ekran kartı beni yarı yolda bırakır mı? Fiyatı ve tasarımını beğendim çünkü. Yoksa paraya kıyıp ASUS, MSI, Gigabyte, Sapphire gibi markalara mı yöneleyim?
MSI 5600XT Gaming X kullanıyorum. FurMark testinde bile Max 62 derece gördü. Fanları çalışıp ortalama 55'te gezdi. Biliyorsun ki 5000 serisi çok ısınıyor. Ama MSI bu işi başarmış.
XFX Radeon RX 5600 XT THICC II Pro RX-56XT6DF46 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Aynı fiyata XFX var. Soğutma olarak ve tasarım olarak daha iyi. XFX öneririm.
MSI RX 5600 XT Gaming X 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
XFX Radeon RX 5600 XT THICC II Pro RX-56XT6DF46 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.